PETROLUL PLOIESTI si CFR CLUJ debuteaza in EUROPA LEAGUE

Petrolul Ploiesti si CFR CLUJ completeaza joi seara lista formatiilor din Romania care evolueaza in turul doi preliminar al competitiilor europene, cele doua formatii urmand sa joace in EUROPA LEAGUE.

STEAUA a deschis miercuri balul confruntarilor europene ale echipelor romanesti in drumul spre grupele celor doua competitii, campionii castigand, 1-0, turul cu STROMSGODSET, in Norvegia. Joi trecem insa la Europa League, acolo unde PETROLUL o intalneste pe FLAMURTARI din Albania, in timp ce CFR CLUJ va juca contra sarbilor de la FK JAGODINA.

Citeste si: STROMSGODSET-STEAUA 0-1 (0-0) / Campionii, cu un picior in turul trei preliminar al CHAMPIONS LEAGUE 

Petrolul Ploieşti va juca impotriva albanezilor de la KS FLAMURTARI VLORE incepand de la ora 19:30, in prima mansa a turului doi preliminar al EUROPA LEAGUE. Meciul va fi transmis de Digi Sport, in timp ce ardelenii de la CFR CLUJ primesc vizita sarbilor de la FK JAGODINA, partida ce va incepe la 20:30 si va transmisa de Look TV.

Citeste si:  MIREL RADOI, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre practicile FRF 

FLAMURTARI VLORE, castigatoarea Cupei Albaniei, este un adversary modest, cu un lot a carui valoare abia atinge 3 milioane de euro. In palmaresul lor exista insa performante precum o calificare in 16-imile Cupei UEFA, in anul 1987 si chiar o victorie impotriva marii FC Barcelona. Flamurtari a eliminat pe georgienii de la Sioni Blonisi, cu 2-1 ai 2-3 in primul tur preliminar, iar jucatorii au promisa o prima de 250.000 de euro daca vor reusi minunea si vor elimina echipa din România.

FK Jagodina, castigatoarea Cupei si clasata pe locul 3 in campionatul din Serbia, are un lot evaluat la 6,5 milioane euro, iar vedetele formatiei sunt Perici si Ziovanovici