PETROLUL PLOIESTI: Ultrasii prahoveni afectati de suspedarea DRASTICA primita de club

Lovitura grea primita de ULTRASII supranumiti “Lupii Galbeni”. Clubul Petrolul Ploiesti a fost sanctionat, miercuri, de Comisia de Disciplina a FRF, cu interzicerea accesului spectatorilor la peluzele stadionului propriu pentru sase jocuri si cu 30.000 de lei penalitate sportiva pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu Ceahlaul.

“In baza art. 82.1, coroborat cu art. 83.2.c si art. 54.2.4.6 se sanctioneaza clubul FC Petrolul cu masura programarii a 6 jocuri fara spectatori in ambele peluze ale stadionului propriu si o penalitate sportiva de 30.000 lei”, se mentioneaza in solutia comisiei publicata pe site-ul LPF.

CITESTE SI: LIGA I: STEAUA – U CLUJ 4-1 (2-0) / Campioana a facut instructie cu “SEPCILE ROSII” 

In urma incidentelor produse de fani la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, gruparea FC Steaua a primit o penalitate sportiva in valoare de 10.000 de lei. De asemenea, clubul Gaz Metan Medias a fost sanctionat cu o penalitate de 5.000 de lei pentru absenta reprezentantului suporterilor de la sedinta tehnica.

Membrii comisiei au sanctionat clubul Astra Giurgiu cu 3.000 de lei pentru neexecutarea hotararii CNSL in litigiul cu fundasul Andrei Muresan si a dat acesteia termen de gratie de 5 zile pentru plata restantelor catre fostul sau jucator.

Eliminati in partidele din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, urmatorii jucatori au fost sanctionati astfel: Onduku Gomo (CSMS Iasi), Alexandru Stan (Concordia Chiajna) Razvan Tincu (FC Botosani), Machado Ricardo Tavares (FC Brasov), Ioan Mera (FC Rapid), Nicolae Stelian Cucu (Otelul Galati) cu suspendare pentru 1 joc si o penalitate de 740 lei fiecare.

CITESTE SI: LIGA I: GAZ METAN – ASTRA GIURGIU 1-1 (0-0) / PROTASOV a debutat cu o REMIZA 

De asemenea, pentru comportament jignitor la adresa oficialilor de joc la partida cu FC Viitorul, managerul sportiv al clubului Otelul Galati, Ovidiu Burca, a fost suspendat pentru 3 meciuri si a primit o penalitate sportiva de 5.000 lei.

Sursa foto: sport.ro