PETROLUL PLOIESTI va juca sapte MECIURI AMICALE in stagiile de pregatire din strainatate

Clubul PETROLUL PLOIESTI a anuntat pe site-ul oficial ca formatia antrenata de MIRCEA REDNIC va disputa, in cadrul primului stagiu de pregatire din Antalya din aceasta iarna, o partida cu noua echipa a tehnicianului Cosmin Contra, Guangzhou R&F.

PETROLUL PLOIESTI va efectua doua cantonamente in Antalya, ambele in statiunea Lara, urmand sa dispute sapte JOCURI AMICALE. Primul stagiu de pregatire se va derula in perioada 15-30 ianuarie, dupa ce in prealabil jucatorii Petrolului se vor reuni luni, 12 ianuarie, la stadionul Ilie Oana, iar o zi mai tarziu vor face vizita medicala la INMS Bucuresti. Al doilea turneu de pregatire din Antalya este programat in intervalul 2-13 februarie.

Citeste si: PROGRAMUL PARTIDELOR DE VERIFICARE pe care le va sustine STEAUA in cele doua STAGII DE PREGATIRE din Spania si Turcia

Programul jocurilor amicale ale echipei PETROLUL PLOIESTI in Antalya: 23 ianuarie: cu Neftci Baku (locul 3 – Azerbaidjan); 26 ianuarie: cu Guangzhou R&F (locul 3 – China); 28 ianuarie: cu Podbeskidzie Bielsko-Biala (locul 8 – Polonia); 4 februarie: cu Lokomotiv Sofia (locul 3 – Bulgaria); 7 februarie: cu Terek Groznii (locul 9 – Rusia); 10 februarie: cu Levski Sofia (locul 6 – Bulgaria); 12 februarie: cu TSKA Sofia (locul 1 – Bulgaria).

Citeste si: GHEORGHE MULTESCU pleaca de la Petrolul Ploiesti

Sursa foto: gsp.ro