LIVE TEXT: PETROLUL – STEAUA 0-0: Meci frumos, finalul este stricat de o bataie intre jucatori!

UPDATE: 23. 28: Florin Tene, antrenorul de portari al STELEI si Cristi Vlad, directorul sportiv al PETROLULUI au intrat si ei in hora imbrancelilor!

UPDATE 23.20: Dupa finalul jocului, Laurentiu Reghecampf si jucatorii STELEI au facut o hora a bucuriei pe arena ILIE OANA, iar fotbalistii PETROLULUI au sarit sa le strice sarbatoarea ros albastrilor. Pecanha si Romario au dat tonul imbrancelilor apoi Romario l-a lovit cu pumnul pe Pintilii, fotbalistul PETROLULUI vazand cartonasul rosu din partea lui Hategan. 

Min.90+4: Hategan fluiera finalul jocului. 0-0. Reghecampf continua sa ii ceara explicatii arbitrului din Arad. 

Min.90+3: Centralul Hategan greseste flagrant oprind STEAUA din actiune pentru a da un cartonas galben lui Marinescu, dar si unul pentru proteste pentru Chipciu! 

Min. 90+2: Sutul lui Marinescu este deviat in corner. 

Min.90: Trei minute suplimentare s-au aratat de la margine. Centrarea lui Marinescu este retinuta de Tatarusanu.

Min.89: Latovlevici se complica si scapa mingea in afara terenului. Corner pentru PETROLUL, insa faza ramane fara rezultat.

Min.87: Ultima schimbare la PETROLUL: Iese Mustivar si intra Romario.

Min.86: Sut frumos al lui Ovidiu Hoban, din intoarcere, insa Tatarusanu respinge cu un reflex foarte bun. Se joaca pe contre, ambele formatii cauta lovitura decisiva!

Min.85: Szukala si Tatarusanu balbaie un balon pana la urma retinut de Tatarusanu.

Min.84: Gabi Iancu trimite peste poarta aparata de Pecanha.

Min.83: Schimbare la PETROLUL: iese Juan Albin si intra Camara.

Min.83: Prepelita, deschis de Valceanu, trimite balonul in centrul careului de unde acelasi Valceanu nu reuseste sa loveasca asa cum trebuie balonul.  

Min.81: Tanarul Robert Valceanu intra pe teren in locul lui Tanase, STEAUA si-a epuizat toate schimbarile.

Min.79: O noua ocazie pentru stelisti. Tanase trimite cu capul, insa Hoban evita golul!!

Min.78: Lovitura libera executata de Tanase, Prepelita reuseste o reluare spectaculoasa dar ineficienta, mingea ducandu-se pe langa

Min.77: De Lucas vede cartonasul galben dupa faultul asupra lui Gabi Iancu.

Min.75: Centrarea lui Guilherme este retinuta fara probleme de Tatarusanu.

Min.73: Tanase este faultat tare de De Lucas.

Min.72: Priso lansat in adancime este ajuns chiar in momentul sutului de Varela. Corner pentru PETROLUL, insa prahovenii nu reusesc nimic de la aceasta faza.

Min.70: Schimbare la PETROLUL: Iese Walter Fernandes si intra Laurentiu Marinescu, capitanul obisnuit al “gazarilor” si fost echipier al ros-albastrilor.

Min.68: Varela il faulteaza in fata careului propriu pe Albin si vede un cartonas galben, iar PETROLUL beneficiaza de o lovitura libera dintr-o pozitie excelenta. Tot Albin executa in zid, iar De Lucas trimite la randul sau mingea in bara!!

Min.67: Tamuz aflat singur singurel in centrul careului stelist trimite balonul cu capul pe langa poarta aparata de Tatarusanu.

Min.65: Chipciu pe contraatac suteaza, insa Pecanha respinge cu un reflex foarte bun.

Min.64: Chipciu croseteaza doi adversari si trimite mingea in bara!!! Septarul stelist putea incerca sa il invinga pe Pecanha la coltul lung insa a ales varianta coltului scurt.

Min.61: Juan Albin se resimte si este ajutat de echipa medicala a PETROLULUI. Antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf este “atacat” cu bete de la steagurile suporterilor prahoveni aflati la tribuna, iar tehnicianul din Ghencea se multumeste sa le arate trei degete, adica locul pe care PETROLUL este in clasamentul Ligii I.

Min.57: PETROLUL domina teritorial, iar stelistii prefera sa se apere sus si sa profite de greseala adversarilor prahoveni si sa-i surprinda pe pe contraatac.

Min.56: Varela a trecut in centrul defensivei steliste, iar Rapa joaca pe partea dreapta.

Min.51: Gardos s-a rupt! Fundasul central al STELEI a suferit o accidentare si este inlocuit de Cornel Rapa. Deocamdata nu se stie daca este vorba de o ruptura musculara sau o problema la genunchi. Gardos ar putea rata finala Cupai Romaniei de vinerea viitoare!

Min.49: Tatarusanu culege un balon oprit cu pieptul de Varela. La  faza urmatoare STEAUA rateaza o ocazie mare. Tanase trimite o minge in careu, iar Iancu trimite balonul in bara!!!

Min.47: Tamuz si Prepelita s-au lovit si ambii se resimt.

Min.46: Partida dintre PETROLUL si STEAUA s-a reluat pe arena din Ploiesti. STEAUA a facut o prima schimbare, Reghecampf l-a trimis pe teren pe Iancu in locul lui Keseru. Stelistii au avut mingea de inceput a reprizei secunde.

Prima repriza a meciului de la Ploiesti se incheie cu o remiza alba! 0-0 dupa 45 de minute plus unul de prelungiri si este pauza pe Ilie Oana.

Min.45: Adi Popa, scapat singur pe dreapta, l-a driblat si pe Pecanha,  insa centrarea mijlocasului ramane fara rezultat desi Chipciu si Tanase se aflau in gura portii!

Min.43: Tamuz a fost excelent gasit de un coechipier, dar devierea slaba a atacantului petrolist este respinsa de Tatarusanu cu un plonjon si pentru fotografii de pe margine. 

Min.41: Adi Popa a fost blocat bine de Guilherme, insa oaspetii obin o lovitura de la coltul terenului, si apoi inca unul. 

Min.40: Jocul are ritm, insa fotbalistii celor doua echipe gresesc nepermis. Combinatia dintre Fernandes si Albin este blocata foarte bine de Tatarusanu.

Min.36: Contraatac PETROLUL, Tatarusanu retine, iar la faza urmatoare sutul lui Tanase la coltul scurt este aparat de Pecanha.

Min.35: Lovitura libera pentru STEAUA. Keseru executa dar Mustivar respinge. Alcenat scapa mingea in afara terenului si STEAUA are corner. 

Min. 34: Corner pentru PETROLUL, Gardos si apoi Chipciu resping balonul. Septarul stelist este faultat din spate dar Hategan pastreaza cartonasele in buzunar.

Min.30: Corner pentru Steaua care va fi executat de Keseru. Szukala si Gardos au urcat in careul petrolist, insa Pecanha boxeaza fara probleme.

Min.28: Tamuz trimite inca o data mingea in plasa portii steliste, insa si de aceasta data golul este anulat pentru un offside evident la atacantul de culoare al gazdelor.

Min.25: Atac prelungit al STELEI, sutul lui Adi Popa este respins din fata portii de Geraldo dupa ce Keseru a cazut in careu solicitand penalty. La faza imediat urmatoare, jucatorii celor doua echipe sunt la un pas de o bataie generala, dupa ce Pintilii vede cartonasul galben dupa lovitura cu palma aplicata lui Albin. Geraldo vede si el galben pentru proteste. 

Min.23: Chipciu incearca un sut insa balonul se duce departe de poarta aparata de Pecanha.

Min.21: Lovitura libera din lateral dreapta pentru Steaua executata de Keseru si mingea este respinsa de apararea ploiesteana.

Min.19: Juan Albin vede cartonasul galben dupa o intrare extrem de urata asupra lui Pintilii. O talpa pe glezna primita de capitanul ros-albastrilor!

ARSENAL LONDRA a castigat cu 3-2, dupa prelungiri, CUPA ANGLIEI in fata celor de la HULL CITY. Primul trofeu pentru “tunari” dupa 9 ani!

Min.18: Juan Albin trage slab si Tatarusanu retine fara probleme pasa la portar din partea atacantului uruguayan.

Min.17: Alcenat are o interventie de K1 la Szukala insa Hategan nu acorda nici macar cartonasul galben.

Min.15: Pintilii il faulteaza pe Albin si va fi o lovitura libera pentru gazde de la 30 de metri perpendicular pe poarta stelista. Suporterii PETROLULUI au aprins si au aruncat numeroase torte in teren. Hategan a oprit meciul.

Min.13: Primul corner al acestei partide este in favoarea PETROLULUI. Sutul lui Fernandes este retinut in doi timpi de Tatarusanu.

Min.11: Prepelita il faulteaza pe Mustivar si PETROLUL are o lovitura libera de la centrul terenului.

Min.9: Pablo de Lucas trage puternic cu stangul, printre picioarele lui Gardos insa Tatarusanu are un reflex excelent si respinge in lateral!

Min.8: De doua minute stelistii s-au instalat in terenul gazdelor, insa nu reusesc sa desfaca lacatul defenisvei gandite de tehnicianul Razvan Lucescu supranumit si Mister X.

Min.5: Tamuz a comis hent dupa ce a preluat balonul cu mana iar golul marcat de nigeriano-israelian este anulat. La faza imediat urmatoare Geraldo are o interventie sigura la Varela.

STEAUA nu a pierdut in deplasare niciun meci in acest sezon, ultima infrangere pe teren strain inregistrata de ros-albastri dateaza din 26 noiembrie 2012, 1-3 cu FC Brasov. 

Min. 3: Suporterii STELEI isi fac simtita prezenta la acest meci pentru prima oara de la intrarea pe stadion. In teren cele doua formatii au pierdut usor destule baloane.

UPDATE: 21.30: Minutul 1: Meciul de pe arena “ILIE OANA” a inceput! PETROLUL are primul balon.

UPDATE: 21.28: Suporterii PETROLULUI PLOIESTI au afisat o COREGRAFIE IMPRESIONANTA asezonata cu un spectacol PIROTEHNIC!

UPDATE: 21.25: Pentru microbistii impatimiti avem trei informatii proaspete din fotbalul extern: ATLETICO MADRID este noua campioana din La Liga, gratie egalului, 1-1, scos pe Camp Nou in fata Barcelonei, ARSENAL LONDRA joaca prelungiri in finala Cupei Angliei in compania micutei Hull, iar Borussia Dortmund si Bayern Munchen joaca finala Cupei Germaniei intr-o atmosfera superba!

UPDATE: 21.21: Micuta dar cocheta arena “ILIE OANA” este un veritabil vulcan, insa stelistii din teren si din tribune nu par a fi deranjati de acest lucru avand destula experienta la capitolul atmosfera, gratie numeroaselor partide jucate atat pe National Arena, Ghencea, dar si pe stadioanele din Europa.

UPDATE: 21.10: Suporterii STELEI au ajuns la stadion si au inceput sa populeze sectorul din peluza care le-a fost repartizat, in timp ce fanii ploiesteni le fac o primire “calduroasa”, la fel cum s-a intamplat si in momentul in care elevii lui LAURENTIU REGHECAMPF au iesit la obisnuitele miscari de incalzire in urma cu aproximativ 15 minute!

UPDATE: 21.05: Conform unor declaratii facute de reprezentantii Jandarmeriei de la Ploiesti pentru Prosport se pare ca exista posibilitatea ca partida dintre PETROLUL si STEAUA sa fie intrerupta din cauza unor probleme care ar putea aparea in tribune.

UPDATE: 21.03: Potrivit ultimelor informatii sosite de la Ploiesti, in urbea prahoveana au avut loc mai multe incidente, atat intre suporterii PETROLULUI si reprezentantii fortelor de ordine, dar si intre membrii suporterilor “Lupilor Galbeni”. Totul a pornit de la faptul ca jandarmii i-au impiedicat pe ultrasii gazarilor sa se intalneasca si sa se bata cu ultrasii celor de la Steaua. Acestia din urma au veni o parte cu microbuze si masini personale, in timp ce membrii de la Peluza Sud au preferat o deplasare cu trenul.

PETROLUL PLOIESTI si STEAUA BUCURESTI se intalnesc, sambata seara, intr-un meci din etapa a 33 (penultima) din Liga I in care doar orgoliul, in special cel al suporterilor, mai conteaza, gruparea din Ghencea venind pe cocheta arena prahoveana “ILIE OANA” din postura de campioana a Romaniei.

In ciuda acestui fapt, cei doi tehnicieni, RAZVAN LUCESCU si LAURENTIU REGHECAMPF vor trimite in teren cel mai bun unsprezece pe care il au la dispozitie la ora partidei. Cu toate acestea cele doua formatii au cateva absente notabile inaintea jocului, la gazde  Mutu (accidentat), Teixeira (suspendat), Gerson si Zicu (si ei accidentati) urmand sa vada meciul din tribune, iar la oaspeti Piovaccari (suspendat) si Sanmartean (invoit) vor privi meciul din fata televizoarelor.

In cazul unui succes, PETROLUL mai poate spera la o clasare pe pozitia secunda a clasamentului la finele sezonului, in timp ce STEAUA vrea sa plece neinvinsa de la PLOIESTI.

In tribune se anunta o atmosfera de exceptie, galeria “Lupilor Galbeni” anuntand cu doua saptamani inainte o coregrafie de exceptie pentru aacest meci cu Steaua, care la randul ei va fi sustinuta de un contingent important de suporteri, de la Peluzele Nord si Sud.

PETROLUL PLOIESTI – STEAUA BUCURESTI – Echipe de start:

PETROLUL: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Hoban, Guilherme – Mustivar, De Lucas – Priso, Albin, Walter Fernandes – Tamuz. Antrenor: Razvan Lucescu

STEAUA: Tatarusanu – Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici – Pintilii, Prepelita – Adi Popa, Keseru, Tanase – Chipciu. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Arbitru: Ovidiu Hategan (Arad)

Asistenti: Miklos Nagy (Cluj) si Octavian Sofre (Oradea); Aditionali: Dragos Istrate (Bucuresti) si Nicolae Botas (Timisoara); Rezerva: Adrian Marginean (Arad)

Stadion: “Ilie Oana” (Ploiesti)

Sursa foto: prosport.ro