PETROLUL-STEAUA, ora 21.30, Digi Sport si LIVE TEXT MONDO NEWS. Lupii mai spera la locul 2

PETROLUL si STEAUA se intalnesc sambata seara de la ora 21.30 in derby-ul penultimei etape din acest sezon de Liga 1. Miza meciului exista doar pentru trupa antrenata de Razvan Lucescu: in cazul unei victorii, “lupii” raman cu sanse matematice in lupta pentru locul secund. Pentru STEAUA, orgoliul va conta: elevii antrenati de Laurentiu Reghecampf sunt deja CAMPIONII ROMANIEI.

Inainte de meci, Reghe a anuntat ca va trimite pe teren la Ploiesti o echipa formata din rezerve. Razvan Lucescu este convins ca declaratiile lui Reghe sunt doar parte dintr-o strategie de adormire a adversarului.

“Nu cred in declaratiile care vin din Ghencea. Se vor prezenta cu cea mai buna formula. Va fi ocazia buna sa testeze echipa buna pentru finala Cupei. Declaratiile lor sunt un fel de strategie.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI este pe urmele unui fost campion din LIGA I

Trebuie sa fim atenti, Steaua este Steaua indiferent de jucatorii care vor intra in teren. Meciul nu mai are nevoie de prezentari, analize”, a comentat Lucescu Junior.

Daca Reghecampf isi poate permite sa foloseasca un prim 11 mai putin experimentat, Lucescu este obligat sa foloseasca o garnitura carpita. Nu mai putin de 4 jucatori de baza nu pot evolua in derby-ul de sambata.

“Mutu si Zicu nu vor face parte din lot, sunt amandoi accidentati. Teixeira si Gerson nu vor juca nici ei. La Adi Mutu este o problema la genunchi, nu la cel operat, la celalalt.

La Zicu este vorba de o lovitura primita la antrenamentul de alaltaieri, destul de urata. Gerson are o entorsa din jocul cu Viitorul si nu a putut fi recuperat 100%, iar Teixeira este suspendat”, a anuntat Lucescu jr.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI i-a gasit inlocuitor lui IASMIN LATOVLEVICI

Chiar daca partida nu are o miza atat de mare, rivalitatea bine cunoscuta dintre cele doua grupari ar putea transforma meciul de sambata seara intr-unul cu scantei.

In ultimele 10 partide, disputate intre cele doua formatii, bilantul este urmatorul: 6 victorii Steaua, o victorie Petrolul si 3 egaluri.

Ultimul meci: un 1-1 pe terenul Stelei, pe 1 decembrie 2013.

Partida dintre Petrolul si Steaua va fi condusa la centru de aradeanul Ovidiu Hategan. La cele doua tuse , acesta va fi ajutat de Miclos Istvan Nagy din Cluj si  de Octavian Sovre din Oradea. Vasile Bratu va fi observator la acest meci.

Sursa foto: ziuanews.ro