Petru Mircea, mesaj emotionant pe mormantul Madalinei Manole

Petru Mircea a iubit-o pe Madalina Manole, sau cel putin asa vrea sa ne arate. I-a amenajat mormantul si i-a construit un monument de marmura, pe care a inscriptionat un mesaj tulburator.

“Cand va rasari soarele Vom sti ca Tu vrei sa ne umpli de lumina Sufletele intunecate de plecarea ta, Cand ne va stropi ploaia Vom sti ca Tu vrei sa ne racoresti Obrajii incinsi de lacrimile fierbinti de dor Cand ne va albi ninsoarea Vom sti ca Tu vrei sa ne faci frumoase Sarbatorile de iarna, Iar cand ne vei chema Vom sti ca rostul nostru pe pamant s-a sfarsit Spre a ne petrece vesnicia Acolo unde ne este locul: Langa tine, sufletelul nostru curat!” Pui Mic si Puiucu”, sta scris pe monumentul de marmura facut in cinstea Madalinei Manole.

Mormantul a fost amenajat in mare secret, in asa fel incat nici macar parintii Madalinei nu au aflat imediat. Sambata, abia, au vazut noua amenajare: “Cred ca i-a cam ajuns cutitul la os. Bine ca i-a facut, in sfarsit, macar acum, un mormant normal, dupa cum l-a dus mintea si cat s-a indurat sa cheltuiasca. Nu e o lucrare iesita din comun, dar nici urata, e una ca la mormintele medii”, a spus tatal Madalinei, Ion Manole.

Cum Petru Mircea este inca in conflict cu familia Madalinei Manole, tatal Ion ii adreseaaza indirect o intrebare: “Vreau sa-mi spuna daca ne da voie sa mergem sa punem o lumanare. Ultima oara a certat paznicii de ce am vopsit crucea si de ce am pus flori”.

Sursa foto: rtv.net