Philipp Plein este leșinat după Bianca Drăgușanu! Cum încearcă designerul s-a cucerească pe blondă

Cunoscutul designer Philipp Plein a pus ochii pe Bianca Drăgușanu și o curtează asiduu, informează în exclusivitate wowbiz.ro. Sursa citată are dovada clară că Bianca Drăgușanu a uitat relația “nebună” pe care a avut-o cu afaceristul englez Tristan Tate!

O dovedește din plin pasul pe care frumoasă blondă este pe cale să îl facă și care ar propulsa-o la un… alt nivel! Și anume…Philipp Plein, bărbatul răsfățat al modei mondiale, creatorul cu mare lipici la divele din întreagă lume, dar în special la românce!

Bianca Drăgușanu este curtată de Philipp Plein? Se va întâlni cu el, la Monaco?

Surse din preajma designerului (că doar nu degeaba s-a iubit cu atâtea românce și a deschis un magazin la București) susțin că Plein ar fi pornit asaltul la Bianca de ceva vreme, iar de puțin timp, pare să aibă și șanse de reușită!

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU A RĂMAS FĂRĂ EMISIUNE. SALARIUL URIAȘ PE CARE ÎL ÎNCASA DE LA “TE VREAU LÂNGĂ MINE”

Fosta prezentatoarea ar fi început să îi răspundă la mesaje, mai mult, se vorbește că toată ziua cei doi înroșesc telefonul mobil. Phillipp este înnebunit  după frumoasa vedetă și îi cere mereu româncei să accepte o întâlnire cu el. Este dispus să facă orice numai că să îi între în gratii Biancăi. Și, cum weekendul se apropie cu pași repezi, nu este imposibil să ne trezim că frumoasa blondă va fi purtată pe calea aerului de un avion pricopsit, privat sau nu, direct spre Monaco unde o așteaptă miliardarul.

Nu trebuie uitată povestea de dragoste scurtă, dar intensă, pe care Philipp Plein a trăit-o cu Mădălina Ghenea, relația de durată avută cu manechinul Andreea Sasu sau scurtul episod, de dată recentă, cu Loredana Chivu!

Sursă text: wowbiz.ro