“PIANUL CALATOR” revine in parcurile bucurestene

Ca si anul trecut, muzicianul Horia Mihail, insotit de un pian de concert adevarat, va poposi in foisoarele din parcurile Herastrau si Cismigiu, pe 10 si 11 mai, unde, de la ora 17.00, vor avea loc doua recitaluri in aer liber, au anuntat organizatorii.

Recitalurile fac parte din cea de-a patra editie a Turneului “PIANUL CALATOR”, care a inceput pe 21 martie la Tulcea si care a mai ajuns si in alte 11 orase din tara, dar si la New York, si se va incheia pe 14 mai cu un concert la Chisinau.

Citeste si: EVENIMENT stradal INEDIT in Bucuresti, de ZIUA EUROPEI

“Copii, parinti si bunici vor petrece o dupa-amiaza de neuitat, in care muzica lui Mozart le va insoti plimbarea sau joaca. Cei mai curiosi dintre trecatori vor putea vedea chiar momentul in care pianul calator soseste in parc, este descarcat, montat si acordat. Apoi, Horia Mihail, va sustine cate un recital 100% Mozart”, afirma organizatorii.

Citeste si: Peste 800 de artisti din 12 tari vor sustine SPECTACOLE DE FANFARA in Capitala, de ZIUA EUROPEI

Potrivit sursei citate, experienta de anul trecut a fost una exceptionala si de aceea organizatorii impreuna cu Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti – ArCuB au decis sa o repete. “Sute de bucuresteni s-au oprit din plimbarea lor atrasi de ineditul acestor evenimente si de muzica lui Horia Mihail. Deopotriva pianul si pianistul au devenit vedete, fiecare fiind admirat si rasplatit cu aplauze”, mai spun organizatorii.

Turneul este organizat de Centrul Cultural Media Radio Romania, Asociatia Culturala Accendo si Radio Romania Cultural.

Sursa foto: facebook.com