Piața Gorjului, cea mai ieftină piață din Sectorul 6

Piața Gorjului este, fără îndoială, cea mai ieftină piață din Sectorul 6 al Capitalei. Piața Gorjului aflată în cartierul Militari este, totodată, considerată și una dintre cele mai ieftine piețe din București.

Raportul calitate – preț din Piața Gorjului a făcut din acest stabiliment unul dintre cele mai căutate din Sectorul 6. Cei care vin să cumpere de la producătorii autentici de aici sunt mulţumiţi de preţurile de aici şi spun că produsele sunt de o calitate foarte bună.

Nu de puține ori, în special în weekend-uri, numeroși cumpărători care locuiesc în alte cartiere din Sectorul 6 preferă să dea o fugă până în Piața Gorjului pentru a-și procura fructe și legume proaspete la prețuri accesibile.

Un alt avantaj de care pot beneficia cumpărătorii este acela că Piața Gorjului este situată lângă stația de metrou Gorjului, iar imediat langă aceasta se regăsește și o stație RATB care face legătura cu celelalte colțuri ale Capitalei, centru, Gara de Nord, etc.

Acest lucru este certificat si de jurnaliștii de la Metropotam care au realizat cu cateva luni în urmă un infografic cu cele mai importante și ieftine piețe din București pe baza unei liste a prețurilor la cartofi, roșii, morcovi, ceapă, ardei, mere, struguri, telemea, ouă, mușchi de porc, pâine, lapte, ulei, orez și citrice.

Conform sursei citate, Piața Gorjului este, alături de Piața Rahova, Piața Obor, Piața Ferentari și Piața Delfinului, una dintre cele mai ieftine stabilimente de acest gen din Capitală.

Și cei de la Reddit au catalogat Piața Gorjului drept una dintre cele mai decente și ieftine piețe din Capitală unde raportul calitate / preț este mai mult decât mulțumitor.

Iar dacă te numeri printre cumpărătorii cârcotași poți să-ți completezi coșul de cumpărături de la un supermarket al unei cunoscute rețele de profil care se află chiar în complexul Gorjului la doi pași distanță de Piața Gorjului.