PIATA GORJULUI din SECTORUL 6 va avea o NOUA FATA! GALERIE FOTO

PIATA GORJULUI va avea o noua fata! Cea mai importanta piata din Sectorul 6 al Capitalei se modernizeaza pe zi ce trece gratie parteneriatului dintre Primaria de sector si societatea care administreaza aceasta locatie. PIATA GORJULUI va deveni cel mai modern loc in care producatorii isi pot comercializa marfa, in conditiile in care acest stabiliment are deja statutul de cea mai ieftina si tranzitata piata din sector, se arata intr-o postare de pe pagina de Facebook a stabilimentului amintit.

PIATA GORJULUI isi propune sa sparga monopolul supermarketurilor din zona si astfel sa puna umarul la indeplinirea unei promisiuni importante facuta de primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, referitoare la sprijinirea producatorilor autohtoni in lupta cu „destructurarea” monopolului mai sus amintit.

Investitia pentru modernizarea PIETEI GORJULUI se ridica la aproximativ 2.000.000 de euro si astfel, cetatenii din Sectorul 6 si din restul Capitalei impreuna cu producatorii vor beneficia de conditii occidentale in aceasta piata.

Totodata PIATA GORJULUI va dispune de 250 de locuri de parcare care vor putea fi utilizate, dupa terminarea programului pietii, de catre cetatenii din zonele riverane in conditiile in care este stiut faptul ca locurile de parcare au reprezentat intotdeauna o problema majora in aceasta parte a cartierului Militari.

Pozele atasate reprezinta randari ale proiectului de reconstructie al PIETEI GORJULUI.

Sursa foto: facebook/ Piata Gorjului