Piatra Neamț. O directoare de la Spitalul Județean a fost omorâtă cu brutalitate!

Directoarea de îngrijiri medicale din cadrul Spitalului Județean Neamț, a fost ucisă cu brutalitate chiar de soțul ei, în cadrul unei vizite pe care acesta a făcut-o, vineri, la locul victimei de muncă. Ce gest șocant a făcut agresorul, după ce a înjunghiat-o?

Anca Patriche, director de îngrijiri medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Neamț, a fost ucisă cu brutalitate. Femeia a obținut recent titulatura prin concurs, iar vineri a fost prima zi a sa în funcție. Aceasta se afla în plin proces de divorț. Partenerul ei a venit în vizită la insituția medicală.

Agresorul a închis ușa cabinetului unde se afla, iar după discuții extrem de aprinse, a înjunghiat-o. Se pare că autorul crimei a stat cu victima în birou pentru a se asigura că pierderea de sânge este masivă, astfel ca cei aflați în spital să nu-i poată salva viața.

Personalul medical a încercat minute în șir să o resusciteze, însă la scurt timp s-a constatat decesul. Personalul a observat că soțul directoarei avea urme de sânge în momentul în care a ieșit din cabinet. Surse medicale au declarat faptul că victima, în vârstă de 49 de ani, avea răni multiple în zona feței, gâtului și zona spatelui. Colegii susțin că nu știau de problemele din viața personală, fiind o persoană extrem de discretă.

”Astăzi (n.red. vineri), în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, în unitatea medicală din Piatra Neamț a fost înjunghiată o femeie. Din cercetările preliminarii efectuate a reieșit că, un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamț, și-ar fi înjunghiat mortal soția de 49 de ani. Persoana bănuită de comitarea faptei se află în custodia polițiștilor.

De precizat este faptul că victima nu solicitase ordin de protecție față de acesta. De asemenea, în prealabil, nu ar fi depuse sesizări privind posibile acte de violență. Cercetarea la fața locului este în desfășurare și se realizează sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț. În urma administrării probatoriului, procurorul competent pentru soluționarea cauzei va dispune o măsură preventivă față de cel în cauză”, se arată în comunicatul IPJ Neamț.

Sursa foto: adevarul