PIEDONE a lansat un ATAC DEVASTATOR la adresa lui LIVIU DRAGNEA

Fostul primar al Sectorului 4, CRISTIAN POPESCU PIEDONE, a lansat un atac virulent la adresa presedintelui PSD LIVIU DRAGNEA pe care il acuza ca este un penal inconjurat de penali si ca prin prezenta lui in fruntea PSD transforma cel mai mare partid al Romaniei intr-o adunatura de penali, scriu jurnalistii de la Stiripesurse.

”Taranului nu ii mai plac bombonicile, vrea savarine proaspete cu multa frisca, iar in lipsa de lingurita sa vada si adversarul lui politic barbatia dupa mustatile lui si el, el exemplu de moralitate?

Un condamnat, un divortat, indrazneste sa rosteasca cuvantul integritate eu spun in continuare ca nu are nicio vina dar respectam sau nu in Romania hotaririle judecatoresti . Asa ca, ia coasa si mai bate-o putin ca nu mai taie bine si da o brazda la tine in partid ca ai destui interlopi si barbati fete mari cu himenu cusut candidati la primarii.

Ce ati facut astazi domnule presedinte Dragnea cu excluderea domnului Zgonea ma face sa inteleg si ce se intampla cu mine un om simplu fara condamnari, fara trimiteri in judecata (momentan), dar inca un om liber. Credeti ca partidul in care am crescut si am slujit doctrina social-democrata va va ierta vreodata?

CITESTE SI: CANDIDATURA LUI CRISTIAN POPESCU PIEDONE, RESPINSA DIN NOU. FOSTUL EDIL A CONTESTAT DECIZIA! UPDATE

Eu ma supun majoritatii publice. Din pacate pentru dumneavoastra, sustinatori si simpatizanti, va supuneti doar castei de partid care vrea sa se protejeze doar pentru intereselor ei, ale membrilor de partid. Exemplu sta in sustinerea neconditionata a candidatului PSD la Sectorul 4 si permiteti-mi sa nu ii rostesc numele pentru ca l-am uitat deja, dar la fel ca si multi alti candidati ai PSD din Romania creati dupa chipul si asemanarea dumneavoastra, un penal care acuzati prin interpusi posibili viitori penali, va cer eu care inca ma bucur de prezumtia de nevinovatie si sustinut de o mare parte pe care dumneavoastra trebuia sa ii reprezentati, acei sociali-democrati pe care astazi au fost uitati pentru asa-zisele interese de partid, va cer astazi public demisia si tot de astazi va anunt ca imi voi aduce aminte public de cei 24 de ani petrecuti in administratia publica si in foaierele partidelor asa zise social-liberale.

Scuze doamnelor dumneavoastra din partid si doamnei candidat PSD la primaria Bucuresti. Le simpatizez si le respect.

PS. Si ca sa vorbim intre doi tarani, un moldovean si un teleormanean, parafrazez din versurile Baladei Miorita: Ca la apus de soare vor vor sa mi-l omoare/ pe cel moldovean ca are votanti mai multi si oameni mai barbati si prieteni invatati/ si Dragnea tu sa nu imi pui fluierasi de soc de la tine nu cinta cu foc/ ci sa mi pui fluierasi de fag dintre noi doi pe mine oameni ma vor canta cu drag.

”Va Cer Demisia ”, a spus CRISTIAN POPESCU PIEDONE intr-o scrisoare deschisa catre Liviu Dragnea remisa jurnalistilor de la Stiripesurse.

Sursa foto: realitatea