CANDIDATURA lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE, RESPINSA din nou. Fostul edil a contestat decizia! UPDATE

CRISTIAN POPESCU PIEDONE s-a inscris atat in cursa pentru castigarea PRIMARIEI SECTORULUI  4, dar si pentru un loc de consilier local. Recent, PIEDONE si-a justificat inscrierea in cursa electorala prin faptul ca vrea sa-si repare “onoarea de om”.

UPDATE 20.00: CRISTIAN POPESCU PIEDONE a contestat decizia JUDECATORIEI SECTORULUI 4 referitoare la interzicerea candidaturii la TRIBUNALUL BUCURESTI!  

UPDATE 18.05: Candidatura lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE a fost RESPINSA, pentru a doua oara, de magistratii JUDECATORIEI SECTORULUI 4! DECIZIA nu este DEFINITIVA si poate fi ATACATA in termen de 24 de ore la TRIBUNALUL BUCURESTI!

Miercuri dimineata, insa, Biroul Electoral Central (BEC) a decis ca PIEDONE nu poate candida pentru un post de consilier local, informeaza televiziunile de stiri. BEC a considerat insa ca nu sunt intrunite conditiile necesare pentru candidatura la aceasta din urma functie. Decizia poate fi contestata de candidat in termen de 48 de ore.

CITESTE SI: CRISTIAN POPESCU PIEDONE, SARACUL FOST PRIMAR BOGAT CARE SFIDEAZA LEGEA SI BUNUL SIMT

CRISTIAN POPESCU PIEDONE si-a depus anul trecut “demisia de onoare” din functia de primar al Sectorului 4 in urma unor proteste masive de strada in care oamenii l-au acuzat ca este si el responsabil de tragedia din clubul Colectiv.

Cu toate acestea, la inceputul lunii aprilie, CRISTIAN POPESCU PIEDONE anunta ca intra in cursa pentru primarie ca independent, considerand ca asa isi va “repara onoare ca om”.

Candidatura lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE a fost insa respinsa dupa ce a fost contestata de avocatul Gheorghe Piperea, constanandu-se, astfel, ca jumatate dintre semnaturile prezentate de acesta la biroul electoral nu respecta conditiile legale, fiind inclusiv date de minori care nu ar fi implinit 18 ani pana la vot.

CITESTE SI: PIEDONE DEMASCAT: MINORI AU SEMNAT PENTRU SUSTINEREA CANDIDATURII – MOTIVARE JUDECATORI

Asta nu l-a oprit insa pe CRISTIAN POPESCU PIEDONE, care a anuntat pe Facebook ca nu renunta si tot candideaza. “Exista doar doua variante – sa ma omoare sau sa ma lase sa ma supun judecatii la vot”. Miscarea civica Initiativa Romania a depus luni la DNA un denunt penal in care cere sa se analizeze modul in care s-au strans semnaturile pentru o serie de candidati, inclusiv CRISTIAN POPESCU PIEDONE.

Sursa foto: adevarul