Piedone cere ancheta sociala in cazul copilului de 3 ani, cazut de la etajul 8 al unui bloc

Dupa incidentul de vineri, cand un copil de 3 ani a ajuns la spital, dupa ce a cazut de la etajul 8 al blocului in care locuia, Primarul Cristian Popescu-Piedone a dispus ca Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 sa demareze, de urgenta, o ancheta sociala.

Incidentul s-a petrecut pe str. Nitu Vasile din Sectorul 4, in jurul pranzului. Se pare ca micutul a ramas nesupravegheat pe balcon si s-a dezechilibrat. Norocul acestuia a fost ca pamantul era moale de la ploaia de joi noapte, asa ca a ramas contient si a putut striga dupa ajutor. Totodata, caderea acestuia  a fost amortizata de copertinele balcoanelor de la etajele inferioare si de crengile unui copac.

El a fost preluat de un echipaj SMURD si, ulterior, medicii de la Marie Curie au anuntat ca cel mic se afla acum in stare stabila, insa prezinta fracturi costale si ruptura de bazin. In ceea ce priveste ancheta sociala, se va urmari daca copilul era sau nu supravegheat de parinti in momentul producerii incidentului.

Sursa foto: realitatea.net