Piedone ii cere lui Oprescu sa ASTUPE GROPILE de pe marile artere din Sectorul 4

Inspectorii Directiei Investitii din cadrul Primariei Sectorului 4 au realizat in ultima perioada, din dispozitia primarului Cristian Popescu-Piedone, o inventariere amanuntita a tuturor GROPILOR existente in covoarele asfaltice de pe raza acestei unitati administrative, se aratat intr-un comunicat al Primariei Sectorului 4.

Potrivit sursei citate, demersul autoritatii locale a Sectorui 4 a vizat atat strazile secundare pe care le are in administrare, cat si marile artere de circulatie, care sunt in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti.

Citeste si: GROPILE de pe strazile principale din Bucuresti, ASTUPATE de Administratia Strazilor

“Au fost intocmite documentatii pentru fiecare zona in parte, continand fotografii si parametrii de identificare, astfel incat, respectivele gropi sa poata fi localizate cu usurinta. Referitor la gropile existente pe strazile aflate in administrarea Primariei Sector 4, se va trece, in etape, la refacerea infrastructurii rutiere. In cazul celor identificate pe marile artere de circulatie, din dispozitia primarului Cristian Popescu-Piedone, intreaga documentatie a fost depusa la registratura Primariei Municipiului Bucuresti, spre stiinta primarului general, singurul cu atributii in remedierea situatiei, prin demararea de catre municipalitate a lucrarilor de reabilitare”, se spune in comunicat.

Citeste si: BUGET DUBLU pentru INVESTITII, la CNADNR

“Nu toti cetatenii cunosc faptul ca noi, ca primarie de sector, nu avem in administrare marile artere de circulatie, ci doar strazile secundare. De aceea, ei ni se adreseaza, solicitand refacerea sistemului rutier acolo unde noi nu avem competente. Este pentru cel de-al treilea an consecutiv, in care, desi nu avem in atributii, realizam inventarierea gropilor de pe marile artere de circulatie si transmitem documentatiile specifice catre Primaria Municipiului Bucuresti.  Totusi, bulevardele au ramas la fel de pline de gropi, in tot acest rastimp fiind doar «plombate», desi starea deplorabila in care se afla necesita categoric refacerea intregului covor asfaltic.  In conditiile in care nu a fost o iarna bogata in precipitatii, care sa deterioreze starea carosabilului, este clar ca gropile pe care le regasim in prezent pe marile artere de circulatie sunt «mostenite» din sezoanele anterioare. Asadar, nu s-a  intervenit in toti acesti ani, dupa cum nu s-a intervenit nici in cazul statiilor RATB sau al modului in care se prezinta liniile de tramvai, unde, din nou nu avem competente ca primarie de sector, insa nici nu putem sta cu mainile in san. Continuam sa semnalam toate aceste nereguli, in numele locuitorilor Sectorului 4, vaduvit in ultimii ani de investitii in ceea ce priveste infrastructura rutiera. Mi-as permite sa reamintesc municipalitatii ca si Sectorul 4 face parte din Capitala,  si ca investitiile decise la nivelul Primariei Municipiului Bucuresti nu trebuie sa vizeze numai zonele centrale, intens tranzitate de masini cu girofar”, a declarat Cristian Popescu-Piedone.

Sursa foto: bzi.ro