PIEDONE o da in judecata pe DENISE RIFAI de la REALITATEA TV si ii cere o despagubire URIASA

CRISTIAN POPESCU PIEDONE a anuntat, vineri, ca o da in judecata pe realizatoarea de la postul Realitatea TV, DENISE RIFAI. Totul a plecat de la o editia de vineri a emisiunii ”News Room – Ora primarului” moderata de RIFAI. Aceasta l-a caracterizat pe CRISTIAN POPESCU PIEDONE drept un Pinocchio pentru ca a mintit cand a anuntat ca merge la Realitatea TV alaturi de RAZVAN SAVA, de la PNL, informeaza Stiripesurse.

DENISE RIFAI a pus si doua marionete Pinocchio pe un scaun spunand ca acestea ii reprezinta pe cei doi.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE o acuza pe DENISE RIFAI ca a folosit un limbaj licentios si incriminator la adresa sa si a familiei sale. ”Prin afirmatiile denigratoare si sicanatoare ati incalcat drepturile nepatrimoniale la demnitat si imagine apartinand subsemnatului si familiei mele. In urma atingerii grave a drepturilor subsemnatului si ale familiei mele prin afirmatiile din cadrul emisiunii, ati depasit granitele libertatii de exprimare.”, spune fostul primar.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE anunta ca ii va cere 500.000 de euro despagubire.

”Va comunic ca voi intreprinde urgent actiuni judiciare impotriva dumneavoastra si ma voi adresa organelor abilitate in drept pentru repararea prejudiciului pe care mi l-ati provocat”, adauga CRISTIAN POPESCU PIEDONE in mesajul catre Realitatea TV si DENISE RIFAI. In plus, fostul edil al sectorului 4 spune ca va sesiza si CNA.

Sursa foto: realitatea