PIEDONE REFUZAT DE MARIA GRAPINI: NU pot sustine o asemenea CANDIDATURA!

Copresedintele Partidului Puterii Umaniste – Social Liberal (PPU-SL), MARIA GRAPINI se distanteaza de actiunile lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE si face lumina in controversa din sectorul 4. Co-presedintele PPUSL, MARIA GRAPINI, si-a prezentat punctul de vedere oficial privitor la o posibila candidatura a lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE la PRIMARIA SECTORULUI  4, din partea partidului pe care il gireaza impreuna cu Ioan Ghise.

“Nu pot sustine candidatura domnului PIEDONE pentru ca as abandona propriile principii si nu m-as mai putea uita in ochii oamenilor. Daca, in mod democratic, Biroul Executiv al partidului va valida candidatura domnului CRISTIAN POPESCU PIEDONE, voi fi nevoita sa fac un pas inapoi, pana la Congresul Partidului. Nu-mi asum candidatura, chiar daca multi cetateni din sectorul 4 doresc sa-l aiba primar. Voi continua sa cred ca exista oameni care vor sustine candidati valorosi, indiferent din ce partid vin si vor exclude candidati asupra carora planeaza suspiciuni sau sunt dovezi certe ca au incalcat legea si moralitatea”, a scris MARIA GRAPINI, joi, pe pagina sa oficiala.

CITESTE SI: PIEDONE DEMASCAT: MINORI AU SEMNAT PENTRU SUSTINEREA CANDIDATURII – MOTIVARE JUDECATORI

Europarlamentarul MARIA GRAPINI a vorbit si despre tragedia de la clubul Colectiv si despre implicarea domnului CRISTIAN POPESCU PIEDONE.

“Nu stiu daca este sau nu vinovat de tragedia de la Colectiv, acest lucru va fi stabilit de justitie. Stiu doar ca domnul CRISTIAN POPESCU PIEDONE  are o urmarire penala si ca a declarat, dupa imensa tragedie, ca se va retrage din viata publica. Atunci, am apreciat declaratia… Cred ca toti care se afla in situatii similare ar trebui sa faca acest pas. Daca si-ar fi respectat cuvantul dat si justitia l-ar gasi nevinovat, sunt convinsa ca peste patru ani ar putea fi ales cu succes.  A ratat o sansa de a se reabilita in fata familiilor care au pierdut persoane dragi, in fata propriei constiinte si in fata lui Dumnezeu”, a continuat MARIA GRAPINI.

Conform copresedintelui PPUSL, actiunea lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE este una total neinspirata, care il duce in marea masa a celor care isi incalca propriile declaratii si principii.

CITESTE SI: CRISTIAN POPESCU PIEDONE S-A INSCRIS IN PARTIDUL PUTERII UMANISTE – SOCIAL LIBERAL. FONDATORUL PARTIDULUI DECLARA CA NU STIE NIMIC. UPDATE

“Am declarat public, de cate ori am avut ocazia, ca sansa Romaniei este anul 2016! Acum trebuie sa alegem rational si in functie de calitatile umane,profesionale si morale. PPU-SL este un partid care pune in centrul politicilor OAMENII!”, a concluzionat MARIA GRAPINI.

Sursa foto: realitatea