PIEDONE SI SAVA au sustinatori chiar si in….. BANGLADESH. Vezi FOTO in ARTICOL

Dupa incursiunea in timp de sambata dupa-amiaza, tandemul politic format din CRISTIAN POPESCU PIEDONE, candidat la Consiliul Local din Sectorul 4 din partea Partidului Puterii Umaniste Social Liberal (PP- USL) si RAZVAN SAVA, candidatul PNL la Primaria Sectorului 4, a “descins” in forta, duminica dimineata in Targul de la Vitan.

O alta zi, o noua locatie mai mult sau mai putin exotica aleasa de PIEDONE si SAVA. Cei doi candidati au ales sa mearga in Targul de la Vitan unde gasesti orice, de la o simpla piulita pana la o masina cu multi cai putere sub capota. Dupa experienta de ieri din Oraselul Copiilor cand CRISTIAN POPESCU PIEDONE si RAZVAN SAVA au ales sa dea “in mintea copiilor”, astazi cei doi candidati la PRIMARIA SECTORULUI 4 au redevenit seriosi si s-au interesat de problemele cetatenilor aflati la o susa si o sedinta de shopping low-cost in Targul de la Vitan.

CITESTE SI: EXCLUSIV : PIEDONE SI SAVA AU DAT IN MINTEA COPILOR – GALERIE FOTO

Daca ieri au reusit sa surprinda pe toata lumea gratie ipostazelor inedite in care au fost surprinsi in Oraselul Copiilor, in aceasta dimineata a venit randul lor sa fie luati pe nepregatite. PIEDONE si SAVA au aflat ca au sustinatori si in …..BANGLADESH. Da, nu este nicio gluma! Un emigrant originar din aceasta tara i-a reperat pe cei doi politicieni la Targul de la Vitan si s-a tinut de capul lor pana a obtinut o fotografie impreuna cu PIEDONE si SAVA! Surpriza a fost si mai mare cand comerciantul de ocazie de peste mari si tari le-a aratat permisul de sedere si le-a spus ca pot sa conteze pe votul sau la alegerile locale din 5 iunie….

Sursa foto: Mondo News