PIEPTEA: CGMB se va intruni ulterior emiterii ordinului de constatare a suspendarii din functie a lui Oprescu

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) se va intruni ulterior emiterii ordinului de constatare a suspendarii din functia de primar a lui SORIN OPRESCU, a declarat luni viceprimarul Capitalei, CORNEL PIEPTEA.

“Ulterior acelui ordin (de constatare a suspendarii din functie — n.r.), Consiliul General se va intruni si dintre cei doi viceprimari va alege unul care sa preia atributiile primarului general (…) imediat ce prefectul va fi notificat, iar el ne va comunica noua ordinul. Noi, Consiliul General, ne vom intruni si vom alege. (…) Pana atunci, la nivelul PMB, nu se pot face plati, dar la nivelul institutiilor, daca au fondurile disponibile, se pot face plati din surse proprii sau din alte surse”, a afirmat PIEPTEA, la finalul unei sedinte a conducerii Primariei Municipiului Bucuresti (PMB).

CITESTE SI: Viceprimarul PIEPTEA: Mandatul edilului OPRESCU se SUSPENDA daca se decide ARESTAREA PREVENTIVA

El a mentionat ca a discutat la sedinta despre situatia in care se afla PMB.

“Astazi, incepand cu ora 14,00, a avut loc o sedinta la care au fost convocati liderii partidelor din Consiliul General, secretarul general al municipiului Bucuresti si prefectul Capitalei. Am discutat despre situatia in care se afla Primaria si procedural am stabilit pasii ce trebuie urmati. (…)

In momentul de fata exista un blocaj, insa el nu genereaza probleme dificile. In cursul acestei dupa-amieze vom organiza o sedinta la nivel administrativ-executiv al Primariei, astfel incat sa identificam potentialele riscuri pentru perioada urmatoare, sa cautam sa identificam solutii”, a spus viceprimarul Capitalei.

CITESTE SI: ANI a declansat procedura de verificare a AVERII lui SORIN OPRESCU

El a precizat ca la sedinta au participat factori de raspundere din primarie.

 Sursa foto ziuanews