PIEPTEA: Nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajati ai PMB nu este rezolvata

CORNEL PIEPTEA a declarat marti ca nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajati ai Primariei Municipiului Bucuresti (PMB) nu este rezolvata.

“A fost o saptamana extrem de grea, au fost probleme deosebite, din nefericire nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajati ai Primariei Capitalei nu este rezolvata, aceasta este o prioritate. De asemenea, trebuie sa deblocam urgent anumite proiecte pe fonduri europene care vor aduce Primariei pierderi de milioane de euro daca nu vom reusi pana la sfarsitul anului sa le finalizam”, a declarat Pieptea dupa sedinta CGMB, citat de Agerpres.

CITESTE SI: MARIN STEFANEL DAN este noul PRIMAR INTERIMAR al Primariei Capitalei. MARIN: Una din primele masuri va fi sa fac o auditare externa . UPDATE

In ceea ce priveste functiile din cadrul Primariei, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu si numirea lui Stefanel Dan Marin in functia de primar general interimar, Pieptea sustine ca daca revine Oprescu in functie, actualul primar interimar devine viceprimar, iar el ramane un simplu consilier. 

CITESTE SI: CORNEL PIEPTEA a fost reales VICEPRIMAR al Capitalei dupa ce demisionase din functie

Sursa foto economica