PIERDERI GRELE pentru STEAUA: SEZON INCHEIAT pentru Rusescu si Papp

Atacantul RAUL RUSESCU a fost operat, miercuri dimineata, in cadrul Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala a Spitalului Universitar de Urgenta Militar “Carol Davila”, a anuntat clubul de fotbal STEAUA Bucuresti.

Interventia a fost realizata de catre dr. Catalin Dumitru si de medicul clubului, dr. Flavian Aramitu, si a constat in reducerea fracturii prin metoda metoda Gillies-Dan Theodorescu.

Operatia a fost un succes, iar perioada de recuperare a jucatorului va fi de aproximativ o luna de zile, potrivit sursei citate.

RAUL RUSESCU suferise o fractura de arcada zigomatica dreapta si fractura de perete anterior al sinusului maxilar in meciul cu Otelul Galati, de duminica (1-2).

Citeste si: STEAUA a fost INVINSA de OTELUL GALATI, scor 1-2, in Liga I

Clubul a precizat ca noua fractura a lui RAUL RUSESCU nu reprezinta o recidiva a accidentarii suferite in toamna trecuta, iar jucatorul a renuntat la utilizarea mastii de protectie cu acordul medicului care l-a operat.

STEAUA nu va putea conta in urmatoarea luna nici pe fundasul PAUL PAPP, care a suferit in meciul amintit o fractura disjunctie de os zigomatic drept cu deplasare. Tratamentul chirurgical consta in ”reducere si osteosinteza cu mini-placi si suruburi la nivelul rebordului orbitar inferior si al suturii fronto-zigomatice drepte”, precizeaza clubul, interventia urmand sa aiba loc la inceputul saptamanii viitoare.

Citeste si: LIGA I: ASTRA GIURGIU a REMIZAT cu STEAUA, scor 0-0

Sursa foto: fanatik.ro