Piesa de teatru radiofonic “Suzana” a obtinut medalia de bronz la Festivalul International de Radio de la New York

Luni, 17 iunie 2013, la Manhattan Penthouse in New York, a avut loc ceremonia de decernare a premiilor Festivalului International de Radio de la New York. 

Productia Teatrului National Radiofonic al Societatii Romane de Radiodifuziune, „Suzana”, scenariu de Ilinca Stihi dupa o idee de Werner Herzog, regia artistica, Ilinca Stihi, a fost distins cu Medalia de Bronz. Doamna Simona Miculescu, Ambasador la Misiunea Permanenta a Romaniei pe langa Organizatia Natiunilor Unite a avut amabilitatea sa reprezinte Radio Romania la aceasta prestigioasa manifestare.

Tot in 2013, spectacolul ”Suzana” a obtinut premiul UNITER pentru cea mai buna productie de teatru radiofonic a anului si locul al-III-lea la Festivalul International Prix Marulic din Croatia.

Festivalul International de Radio de la New York, editia 2013, si-a anuntat castigatorii. Din productiile celor 35 de tari concurente, la sectiunea Teatru radiofonic, juriul international alcatuit din 20 de personalitati in domeniu, a retinut pentru ultima runda de jurizare, opt titluri produse de: Germania (1), Hong Kong (1), Irlanda (2), Mexic (1), Marea Britanie (2) si Romania (1).

Sursa foto: srr.ro