Piovaccari despre Romania: “Nu mi s-a mai intamplat asta niciodata!”

Atacantul echipei Steaua Bucuresti, Federico Piovaccari, a declarat ca este impresionat de nivelul fotbalului din Liga I si de fanii Stelei.

“Nu mi s-a mai intamplat sa joc in fata a 40.000 sau 50.000 de oameni. Uau! A fost o emotie de nedescris dupa golul de acasa cu Legia, cand aproape 50.000 de oameni imi strigau numele. Brrr! E lucrul pe care il visezi de mic si era aproape imposibil pentru mine de realizat, dar totusi a venit”, a spus Federico Piovaccari pentru Fanatik. “Primele doua, trei echipe din Romania ar putea sa joace in Serie A. Am vazut si meciul celor de la Pandurii de la Firenze. Chiar daca rezultatul da impresia ca a fost o partida fara istoric, in primele 30 minute am vazut un meci deschis, dar am observat ca Serie A este un campionat cu jucatori mai tehnici si mai tacticizat decit cel romanesc”, a continuat italianul.

“Campionatul romanesc este net superior fata de Serie B, eu din pacate nu am avut loc in Serie A si nu pot compara. Daca ma suna vreun fost coleg, o sa ii dau cateva sugestii de bine despre Romania, plus ca aici au fost si multi antrenori italieni. Eu ma simt foarte bine, sa joci aici este foarte bine si la nivel mediatic, si la nivel european”, a incheiat varful Stelei.

Sursa foto: realitatea.net