PIPPA MIDDLETON, acuzata ca a purtat un FUND FALS

PIPPA MIDDLETON, sora ducesei de Cambridge, care a devenit celebra in urma cu trei ani pentru posteriorul sau bombat ce a atras toate privirile la nunta dintre Kate si Printul Willia, este acuzata ca a purtat un FUND FALS.

PIPPA MIDDLETON a atras atentia presei la nunta lui Kate Middleton si a printului William din urma cu trei ani gratie formelor perfecte ale fundului sau, dar faima create atunci se poate intoarce impotriva sa. Ea a fost acuzata ca a purtat un “fund fals” la nunta regala, noteaza New York Daily News.

Citeste si: PIPPA MIDDLETON s-a logodit cu Nico Jackson

“Cu siguranta a avut un fund fals”, a spus Stephane Bern, un expert in eticheta regala, care locuieste in Monaco. “O repet: a avut un fund fals. Daca il dai jos, mai ramane cu un posterior normal”, a insistat specialistul, care a adaugat ca PIPPA MIDDLETON a apelat la acest gest pentru ca stia ca o privesc “un miliard de oameni”.

Citeste si: Printul Harry, fascinat de Pippa Middleton, desi a venit la nunta insotit de iubita sa, Chelsy Davy

PIPPA MIDDLETON s-a bucurat de o popularitate imensa dupa nunta in care si-a etalat posteriorul, ea marturisind ca lumea a inceput sa o recunoasca pe strada dupa ce a vazut-o la nunta ducesei de Cambridge.