PITESTI: CAZINOU JEFUIT IN PLINA ZI

Un jaf a avut loc, sambata dimineata, intr-un cazinou din Pitesti, acolo unde un barbat a patruns in incinta localului, a bruscat-o pe vanzatoare si a plecat cu un plic cu bani in care se aflau incasari de aproximativ 500 de lei, informeaza Mediafax.

Incidentul a avut loc sambata dimineata, intr-un cazinou aflat chiar in centrul orasului. Usa din spate a localului era deschisa, iar in interior se afla o singura persoana, vanzatoarea. Femeia facea curatenie in local in momentul in care un barbat a intrat si i-a cerut banii din incasari, vanzatorea replicandu-i ca nu are bani.

CITESTE SI: ZECI DE PERCHEZITII LA FIRME DE TRANSPORT SI CONSTRUCTII DIN BUCURESTI SI ARGES

In acel moment, a declarat femeia anchetatorilor, individul a bruscat-o, folosind un spray lacrimogen, si cand aceasta a apasat butonul de panica, barbatul a apucat sa ia un plic in care se aflau aproximativ 500 de lei si a fugit.

Criminalistii au adunat probe pentru a-l identifica pe autor. “Politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Arges, Biroul Investigatii Criminale, fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie”, a declarat, Madalin Zamfir, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arges.

Sursa foto: realitatea