PITESTI: Si-a DAT FOC pentru un loc de parcare

Gest socant al unui BARBAT din Pitesti! Suparat ca autoritatile nu i-au rezolvat mai multe plangeri privind un LOC DE PARCARE, omul si-a turnat benzina pe el si si-a dat FOC chiar in fata sediului Politiei Locale din oras!

Barbatul, in varsta de 47 de ani, a fost transportat in STARE GRAVA la Spitalul de Arsi din Bucuresti, informeaza Romania TV.

El a venit joi seara in fata sediului Politiei Locale si fara a da vreo explicatie POLITISTILOR a scos o sticla cu benzina, a turnat-o pe el si SI-A DAT FOC. Agentii de politie au sarit imediat sa-l acopere cu gecile si sa stinga flacarile.

“Atat am reusit sa fac pentru el. Nu spunea nimic. L-am vazut cand deja luase foc. Efectiv ardea ca o torta”, a spus unul dintre POLITISTI.

Citeste si: BARBAT ARS DE VIU IN PROPRIA LOCUINTA, IN JUDETUL SUCEAVA

“Pur si simpu a coborat din autoturism, probabil si-a turnat combustibil pe el inainte, dupa care si-a dat foc si striga: Salvati-ma, salvati-ma. Am scos gecile de pe noi ca sa-l stingem”, a adaugat un alt agent de politie. Pitesteanul a fost dus de urgenta la spital.

“Am inteles o autoincendiere, arsuri de gradul 3 si 4, foarte grav, pe suprafata corporala in jur de 60%, si cai respiratorii superioare”, a declarat Nicoleta Nistor, medic urgenta Spitalul Judetean Arges.

Din cate se pare, barbatul era nemultumit pentru ca nu i-au fost rezolvate mai multe plangeri privind un LOC DE PARCARE. El solicitase unul in fata blocului unde locuieste si nu primise. Pitesteanul a fost transportat la SPITALUL DE ARSI din Capitala.

EA E FATA CARE A SCAPAT CU VIATA DIN INFERNUL BEIRUT, DESI A ARS DE VIE. GALERIE FOTO

Sursa foto: romaniatv.net