Piturca: Daca Steaua nu se califica in grupele Ligii Campionilor, va fi greu de digerat pentru Gigi Becali

piturca-steaua

Egalul obtinut aseara de Steaua cu Legia Varsovia, in playoff-ul Champions League, l-a determinat pe selectionerul Victor Piturca sa-l avertizeze pe antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, cu privire la returul de saptamana viitoare.

Tehnicianul echipei nationale este de parere ca o eventuala ratare a calificarii in grupele Ligii Campionilor va fi greu de digerat pentru presedintele clubului Gigi Becali, potrivit GSP.

“Steaua a facut un meci bun, dar nu a concretizat ocaziile pe care le-a avut. Baietii au intrat putin relaxati in a doua repriza, asta s-a vazut, polonezii puteau inscrie si al doilea gol. Steaua are totusi sanse reale, dar trebuie sa prinda o seara foarte buna in retur. Va fi greu de digerat pentru Gigi Becali, pentru toata lumea, daca Steaua nu se califica in grupele Ligii Campionilor. A avut o perioada extraordinara pana acum, dar o calificare in Liga este foarte importanta. Daca nu, ramane Europa League, este importanta si ea”, a explicat Victor Piturca.

Steaua – Legia s-a terminat la egalitate, scor 1-1, in intalnirea disputata aseara in prima mansa a playoff-ului Champions League.