Piturca, de la nationala in liga secunda

Victor Piturca, selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, ar putea avea o destinatie neasteptata in viitorul apropiat.

Victor Piturca se afla, conform presei sportive, in ultimele zile ca antrenor al echipei nationale, insa in paralel pune la cale preluarea unei echipe din Romania. Surprinzator este faptul ca selectionerul poate prelua o echipa din liga a doua, care are insa aspiratii serioase, scrie ziare.com. Dupa ce Mircea Sandu i-a sugerat ca ar face bine sa plece deoarece noul presedinte al FRF il va inlocui, Piturca a luat in serios cuvintele “Nasului”, iar acum este aproape sa preia echipa CS U Craiova, informeaza Fanatik.

Sursa citata sustine ca Piturca a purtat mai multe runde de discutii cu patronul Mihai Rotaru, care e aproape sa-l convinga. Piturca si-a dat acordul de principiu, dar vrea ca mai intai sa primeasca despagubiri din partea Federatiei pentru a pleca de la nationala.

Pana cand va fi dat afara de la nationala, Piturca va conduce din umbra CS U Craiova, iar din vara va deveni oficial al echipei. Mai mult, la CS U Craiova, Piturca va beneficia de bani publici din partea Primariei.

Sursa foto: gsp.ro