Piturca: Romania are sansa a doua la barajul de calificare la Cupa Mondiala, indiferent de adversar

Selectionerul Victor Piturca a declarat ca nationala Romaniei are sansa a doua la barajul de calificare la Campionatul Mondial, indiferent cine ii va fi adversar. Romania se afla pe locul doi in Grupa D, dupa ce marti seara a invins Estonia cu scorul de 2-0.

“Apasa foarte multa responsabilitate pe umerii jucatorii si au intrat mai greu in joc. Am marcat intr-un tarziu si dupa ce am reusit golul doi ne-am descatusat. Echipa a fost eroul meciului. Marica ar fi vrut sa joace si in Andorra, dar l-am folosit doar 35 de minute, iar azi a stat foarte bine fizic. Nu-mi doresc pe nimeni la tragerea la sorti. Vom vedea ce ne vor harazi sortii. Noi vom asa sansa a doua indiferent cu cine vom juca, iar noi vom juca asa cum stim mai bine si avem sansa noastra”, a spus Victor Piturca la Gsp tv.

Referitor la rezultatul din Turcia, care a fost invinsa de Olanda cu scorul de 2-0, Piturca a tinut sa le multumeasca olandezilor.

“Olandezii au jucat pentru ei, dar eu am simtit pe pielea mea ca au forta si eram sigura ca vor juca. Am sa le multumesc lui Van Gaal si olandezilor”, a mai afirmat Piturca. 

Dubla de baraj de calificare la Campionatul Mondial se va juca in 15-19 noiembrie.