“PLANETA MAIMUTELOR: REVOLUTIE” este lider in box-office-ul american. VIDEO

“PLANETA MAIMUTELOR: REVOLUTIE/ Dawn of the Planet of the Apes”, produs de studiourile Fox in 3D, si-a pastrat pozitia de LIDER in box office-ul nord-american pentru a doua saptamana consecutiv, cu incasari de 36 de milioane de dolari.

Regizat de Matt Reeves, filmul “PLANETA MAIMUTELOR: REVOLUTIE” il prezinta in rolul principal pe Andy Serkis, care revine in rolul lui Caesar, o maimuta evoluata genetic, liderul unei armate de maimute si primate care s-au refugiat in padurile din jurul orasului San Francisco.

CITESTE SI: Hugh Laurie, indragitul actor din serialul DR. HOUSE, a facut un show inedit la Bucuresti 

“PLANETA MAIMUTELOR: REVOLUTIE” Atunci cand primatele sunt amenintate de un grup de oameni, supravietuitori ai unei epidemii care a facut ravagii pe plan mondial in urma cu zece ani, in ambele tabere apar grupari profund divizate, care cer fie reinstaurarea pacii, fie declansarea unui razboi care sa determine specia dominanta de pe Terra.

“PLANETA MAIMUTELOR: REVOLUTIE” Filmul ii mai are in distributie pe Gary Oldman, Keri Russell, Jason Clarke, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Enrique Murciano si Kirk Acevedo.

CITESTE SI: DOLIU LA HOLLYWOOD: O cunoscuta actrita a murit la doar 21 de ani 

Sursa foto si video: youtube.com, movpins.com