Plangere penala depusa de adolescentul amenintat pentru ca s-a fotografiat cu tricolorul la gat

Adolescentul din Sfantu Gheorghe care a primit amenintari pe Facebook dupa ce a postat o fotografie in care aparea cu steagul Romaniei la gat a depus marti plangere penala la sediul politiei din localitate.

Totodata, adolescentul a cerut protectie din partea politiei. Plangerea a fost depusa de Cosmin C. impotriva unor autori necunoscuti, sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare. Adolescentul a venit la politie impreuna cu un adult din familie, potrivit gandul.info.

Citeste si: AMENINTAT de maghiari pentru ca s-a fotografiat cu STEAGUL ROMANIEI la gat

La sfarsitul saptamanii trecute, Cosmin C. a publicat pe reteaua de socializare o fotografie in care apare cu steagul national la gat, iar in spate pot fi vazuti maghiarii care sarbatoareau Ziua Maghiarilor in centrul municipiului Sfantu Gheorghe si care aveau steaguri ale Ungariei si steaguri secuiesti.

Sute de utilizatori ai retelei de socializare au comentat fotografia, in unele dintre ele baiatul fiind criticat vehement pentru gestul sau si amenintat cu bataia si chiar cu moartea. Pe de alta parte, adolescentul este laudat de catre romani pentru gestul sau, iar printre sustinatorii acestuia se numara si Sabina, eleva din orasul Covasna care anul trecut, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, a mers la scoala cu o bentita tricolora.

Sursa foto: realitatea.net