PLANGEREA impotriva lui MIRCEA BASESCU, la DNA BUCURESTI. FLORIN ANGHEL, AUDIAT

PLANGEREA facuta de fiul lui BERCEA MONDIAL, FLORIN ANGHEL, impotriva lui MIRCEA BASESCU s-a mutat la DNA BUCURESTI! ANGHEL este audiat chiar in aceste momente.

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, este audiat, marti, de procurorii structurii centrale a DNA, in legatura cu denuntul facut impotriva lui Mircea Basescu, a declarat avocatul lui Anghel, Pavel Abraham.

Avocatul lui Florin Anghel a aratat, la intrarea in sediul DNA, ca fiul lui Bercea Mondial este, de mai bine de patru ore, in fata anchetatorilor.

Citeste si: Mircea Basescu, AUDIAT la DNA in legatura cu SANTAJUL familiei lui Bercea Mondial

In respectivul denunt, a mai spus avocatul, Florin Anghel acuza presupuse fapte de trafic de influenta ce ar fi fost comise de fratele presedintelui.

Pavel Abraham nu a dorit sa comenteze situatia de fapt si sa ofere detalii legate de acuzatii, dar a precizat ca, odata cu denunturile, au fost depuse la procurori si inregistrari audio-video ce ar dovedi faptele pentru care a fost denuntat Mircea Basescu.

Citeste si: Fiul lui BERCEA MONDIAL, transferat la Poarta Alba in dosarul privind santajarea lui Mircea Basescu

Avocatul a mai precizat ca din dosarul de santajare a lui Mircea Basescu deschis la Constanta, anchetatorii structurii centrale a DNA au preluat doar sustinerile si denuntul facut in legatura cu presupusa fapta de trafic de influenta a fratelui sefului statului. Cercetarile in dosarul de santaj continua la Constanta, a adaugat Pavel Abraham.

Plangerea formulata de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, impotriva fratelui presedintelui, Mircea Basescu, pentru trafic de influenta si inselaciune, a fost preluata de structura centrala a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), au declarat surse din cadrul structurii, conform Mediafax.

Aceasta plangere a fost inregistrata initial, saptamana trecuta, la DNA Constanta.

Florin Anghel a depus in 13 iunie, prin avocatul sau, Pavel Abraham, o plangere penala impotriva lui Mircea Basescu, in care il acuza pe acesta de trafic de influenta, inselaciune si inducerea in eroare a organelor judiciare, in legatura cu dosarul in care fiul lui Bercea Mondial este acuzat de santaj.

Avocatul Pavel Abraham, care ii reprezinta pe Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, si pe ginerele acestuia, Marius Constantin, in dosarul in care sunt cercetati pentru presupusa santajare a lui Mircea Basescu, a adus la DNA Constanta, doua inregistrari audio-video ce urmeaza sa fie evaluate de catre procurorii anticoruptie si, “in raport de concluziile lor, sa se ia masuri in consecinta”.

“Este vorba despre doua inregistrari, audio si video in care apar aspecte legate de aceasta cauza si care, in viziunea noastra, contracareaza ceea ce s-a spus in parte pana acum. Apar persoanele la care s-a facut referire. (…) In discutie este implicat si domnia sa (Mircea Basescu – n.r.) dar ce spune nu putem preciza. Eu zic sa lasam anchetatorii sa evalueze probele si dupa aceea sunt convins ca veti vedea si consecinte practice, pe care dansii le vor lua potrivit legii”, spunea Abraham, la iesirea din sediul DNA Constanta.

Sursa foto: romanialibera.ro