PLANGERI la DNA impotriva membrilor COMITETULUI EXECUTIV AL FRF

DANIEL PRODAN, fostul director al FRF, anunta ca va depune PLANGERI PENALE LA DNA impotriva tuturor membrilor Comitetului Executiv.

DANIEL PRODAN, fost director al FRF, este pe cale sa dea nastere unui adevarat scandal in fotbalul romanesc, sustinand ca este nemultumit de faptul ca organismul de conducere al Federatiei a decis, in sedinta de joi, sa confirme inlocuirea sa din comisia Hat-Trick a UEFA. Fostul international sustine ca va face PLANGERI PENALE LA DNA impotriva tuturor celor care au luat hotararea.

Citeste si: TREI ROMANI au fost DATI AFARA de la UEFA

Hotararea Comitetului Executiv este ea insasi una “cu cantec”, fiind aprobata cu votul a numai 7 din cei 14 membri. “Aproba cu majoritate de voturi (7 voturi pentru, 1 vot impotriva, 6 abtineri) propunerile nominale de reprezentare a FRF in cadrul comisiilor UEFA, in temeiul dispozitiilor Circularei nr. 11 a UEFA transmisa in acest sens. Propunerile FRF au fost efectuate ca urmare a schimbarii top-managementului la data de 05.03.2014”, se arata intr-un comunicat al FRF.
Potrivit lui DANIEL PRODAN, presedintele FRF nu putea schimba componenta membrilor comisiilor decat dupa ce avea aprobarea Comitetului Executiv, astfel ca il acuza pe Burleanu de abuz in serviciu deoarece modificarile din comisiile UEFA au fost facute cu mult timp inainte de sedinta de joi.

Citeste si: SCANDAL la FRF: Daniel Prodan: Fatalaul de Burleanu m-a amenintat cu o presupusa plangere de viol! 

“Ce calitate au avut cei din Comitetul Executiv sa ma scoata pe mine din Comisia de la UEFA? In primul rand, mandatul lui Burleanu nici macar nu e validat de Tribunal. Totusi, nu vreau sa o mai intind mult cu vorba si doresc sa spun ce am de gand sa fac. Ii anunt pe aceasta cale pe cei din Comitetul Executiv ca le voi face plangere penala. Oamenii astia sunt practic inconstienti. Sunt sigur ca au votat contra mea doar sa nu-l supere pe Razvanel. Imi pare rau, dar nu am ce sa fac, din cauza acestor oameni o sa ajung sa bat drumurile pe la DNA. Oamenii astia au luat o decizie retro. Decizia a fost luata inca din martie si trimisa la UEFA, iar ei abia azi au ratificat-o”, a declarat Prodan pentru Fanatik.