PLANOR DISPARUT BRASOV: ARAFAT: Continuam cautarile. Duminica verificam zonele din Vrancea, Buzau si Harghita

O noua zi de cautari a pilotului Mircea Craciun, care a disparut pe 6 august dupa ce a decolat cu planorul de pe aeroportul din Ghimbav. Autoritatile continua cautarile in zonele considerate importante, iar Predealul ramane una dintre ele. 

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne a declarat pentru B1 TV ca duminica, autoritatile vor continua sa caute in judetele Buzau, Vrancea si Harghita.

CITESTE SI: 1.200 de persoane continua CAUTARILE DISPERATE ale PILOTULUI PLANORULUI DISPARUT

“Cautam mai departe in zonele cele mai probabile. Ieri au fost cautate unele din aceste zone. S-au mai repetat anumite cautari in zona Postavaru, in zone Sacele; toate aceste zone au fost verificate de mai multe ori la nivelul judetului Brasov.

Astazi cautam in Vrancea, Buzau si Harghita. Celelalte judete au intrat deja pe cautare de rutina si verifica salvamontul. 

CITESTE SI: PLANOR DISPARUT BRASOV: PLANORUL DISPARUT, CAUTAT SI CU AJUTORUL AVIONULUI FARA PILOT HIRRUS

Continuam cu dronele. A ramas una din cele doua drone performante si face si acum fotografii. Au fost analizate mii de fotografii.

Continuam mai departe astazi cu dronele si maine cu analiza pozele iar in seara asta va fi o video conferinta in care vom stabili viitoarele etape”, a spus Raed Arafat.

 Sursa foto b1