PLANTARE de COPACI in parcul Liceului Teoretic „Marin Preda”

Un grup de elevi ai Liceului Teoretic „Marin Preda” si viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea, vor participa joi, de la ora 10.00, la o actiune de PLANTARE a 50 de COPACI in parcul din vecinatatea unitatii de invatamant.

Actiunea face parte din proiectul „SCOALA ALTFEL”, sub sloganul ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, care este in plina desfasurare si isi propune sa-i responsabilizeze pe tineri in ceea ce priveste MEDIUL inconjurator.

Citeste si: Primarul Sectorului 6, Rares Manescu, a dat startul campaniei “Planteaza un copac pentru sanatatea ta!”

Sprijinul va fi asigurat de echipe ale Administratiei Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6 si ale URBAN SA. De asemenea, se va interveni si pentru SALUBRIZAREA zonei in care vor fi plantati COPACII.

“Pentru orice copil, este esential sa constientizeze importanta oricarei initiative ce poate proteja mediul inconjurator. «SCOALA ALTFEL» este momentul oportun in care elevii pot participa la activitati de PLANTARE de COPACI, gest pretios pentru NATURA. In timp, dupa ce vor mai creste, copiii vor aprecia valoarea actiunii lor”, a declarat Gabriel Petrea.

Sursa foto: adevarul.ro