Plantare de STEJARI, in cartierul CONSTANTIN BRANCUSI

Primaria Sectorului 6, prin Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6 si in parteneriat cu Rotaract Club Triumph, deruleaza o noua campanie de plantari de arbori, au anuntat vineri reprezentantii institutiei.

Evenimentul va avea loc sambata, incepand cu ora 10.00, in cartierul CONSTANTIN BRANCUSI, unde reprezentanti ai administratiei publice locale si voluntari ai Rotaract vor planta 50 de puieti de STEJAR.

Citeste si: PLANTARE de COPACI in parcul Liceului Teoretic „Marin Preda”

Parteneriatul presupune promovarea voluntariatului pe probleme de ecologie si are ca scop formarea unui sentiment de respect si apropiere a tinerilor de mediul inconjurator.

“Atitudinea responsabila fata de mediu contribuie in mod direct la implicarea in activitati constiente pentru imbunatatirea calitatii aerului, a mediului inconjurator si a vietii fiecaruia dintre noi. Demersul va contribui si la stimularea atitudinilor participative in raport cu actiunile de mentinere a calitatii mediului prin reamenajarea zonelor verzi din Cartierul BRANCUSI. Participantii isi vor insusi regulile de educatie ecologica, isi vor dezvolta abilitatile de comunicare si vor lucra in echipa.”, afirma sursele citate.

Sursa foto: dalfs6.ro