Planul de răzbunare făcut de Nicolae Duduianu în închisoare! Ucigașul lui Emi Pian va plăti scump

Nicolae Duduianu, liderul suprem al temutului clan interlop cu același nume, nici nu concepe să nu răzbune moartea fiului său cel mare, Emi Pian, cel care a fost asasinat, săptămâna trecută, de rivalii din clanul Rinu.

Conform presei tabloide autohtone, Nicolae Duduianu pune la cale, din închisoare, un plan de răzbunare, deoarece acesta nu-și va găsi liniștea până când ucigașul fiului său nu va plăti.

Citește și: Vărul lui Emi Pian, găsit mort! Încă un deces în clanul Duduianu

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, Nicolae Duduianu ar fi discutat de angajarea a 5-6 băieți care să îi execute pe cei din clanul Rinu, iar apoi, Duduianu senior să ia asupra lui faptele. „Seniorul Duduianu vrea cu orice preț răzbunare. Vrea ca ucigașul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-și asume toate faptele, pentru că e la pușcărie, e bătrân și n-ar mai avea mult de dus”, au declarat surse din anturajul clanului, potrivit Cancan.

Nicolae Duduianu este internat la Spitalul Penitenciar Jilava acolo unde a fost adus de urgență după ce ar suferit un șoc în urma veștii tragice. „E internat la spitalul de la Jilava. S-a «prăjit» de când a aflat că a murit Emi. E sub supraveghere medicală permanentă. Nu este bine deloc”, au declarat aceleași surse pentru Cancan.

Sursa foto: facebook