Planul lui Ponta prezentat in CExN al PSD: Restructurare guvernamentala si preluarea in ministere a unor oameni din partidul lui Tariceanu

Premierul Victor Ponta le-a prezentat liderilor PSD, joi, in cadrul sedintei Comitetului Executiv, planul pentru mentinerea la guvernare a PSD si restructurarea guvernamentala, mentionand in finalul primei luari de pozitie ca ”trebuie sa fie colegi care sa-si asume ”niste responsabilitati”.

Surse din conducerea PSD au declarat pentru agentia Mediafax ca Victor Ponta a sustinut in prima sa luare de pozitie in Comitetul Executiv un plan politic pentru perioada urmatoare, care porneste de la mentinerea la guvernare a partidului. Acesta implica restructurarea guvernamentala anuntata si preluarea in pozitii ministeriale a reprezentantilor partidului condus de Calin Popescu Tariceanu.

Citeste si: COMITET EXECUTIV NATIONAL PSD. SOVA si VANGHELIE au scapat! Congresul, in martie 2015

De asemenea, la finalul luarii de pozitie din CExN, premierul a sustinut referitor la pierderea alegerilor prezidentiale: ”trebuie sa fie colegi care sa-si asume niste responsabilitati”.

Personal, Ponta nu a indicat numele persoanelor responsabile la care a facut referire.

La momentul transmiterii acestei stiri, aproximativ jumatate din liderii PSD au luat cuvantul, o parte dintre ei subliniind faptul ca si-au indeplinit obiectivul electoral asumat la nivelul filialelor pe care le conduc.