PLANURI pentru NOUL MANDAT. Ramona MANESCU: Vreau sa dezvolt PORTUL CONSTANTA

Ramona MANESCU isi propune, daca va primi votul romanilor pentru un NOU MANDAT de europarlamentar, sa se concentreze, in continuare, pe DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII din ROMANIA. Printre obiectivele principale ale europarlamentarului PNL se afla dezvoltarea PORTULUI CONSTANTA si implementarea strategiei DUNARII.

“Eu am proiecte care tin de dezvoltarea infrastructurii in Romania. Experienta de la minister(n.r.-Transporturilor) mi-a fost utila. Am vazut din interior care este nevoia reala. Eu am ca prioritate sustinerea finantarii centrelor multi modale. Aceste centre sunt platforme in care companiile pot veni sa isi desfasoare activitatile. Aceste companii se pot desfasura in preajma porturilor, aeroporturilor, adica in zonele care atrag investitii.

Citeste si: Ramona MANESCU, despre activitatea sa in PE: Am crescut ABSORBTIA fondurilor europene

Vreau sa dezvoltam portul Constanta. Un alt proiect concret tine de implementarea strategiei Dunarii. Eu am fost unul dintre initiatorii acestei strategii: dezvoltarea coridorului Dunarea si vorbesc despre cele 16 porturi.

Aceste centre multi modale se bazeaza pe aceasta dezvoltare. Orasele din aceasta zona se vor dezvolta. Aceste fonduri EUROPENE vor sprijini dezvoltarea. Sper sa vina cat mai multi investitori romani”, a declarat Ramona MANESCU in cadrul emisiunii “Cafeneaua politica” de la Money Channel.

Citeste si: Crin ANTONESCU: TINERII ar trebui sa fie cei mai interesati de votul pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Europarlamentarul PNL isi doreste, de asemenea, ca absorbtia fondurilor europene sa se extinda in toate zonele. Pana in prezent, acestea au fost folosite cu predilectie in zona autoritatilor locale.

“Cea mai mare absorbtie s-a realizat pe fondurile destinate autoritatile locale. Cea mai mare absorbtie a fost facuta in aceasta zona”, a explicat MANESCU.

Sursa foto: captura Money Channel