PLAY-OFF LIGA I: VIITORUL-STEAUA 1-3 (0-2) / Campioana se impune la malul marii

STEAUA BUCURESTI a castigat fara probleme, sambata seara, partida disputata in a treia etapa a play-off-ului Ligii 1, scor 3-1, pe terenul VIIITORULUI CONSTANTA. Dupa o jumatate de ora fragmentata, in care ambele echipe si-au impartit perioadele de dominare, STEAUA BUCURESTI a primit un penalti controversat in minutul 35.

Goulon a intervenit asupra lui Nicusor Stanciu in suprafata de pedeapsa, iar arbitrul a acordat penalti, Hamroun transformand fara emotii. Trei minute mai tarziu, STEAUA BUCURESTI a mai marcat o data dintr-o faza controversata. Bourceanu a pasat ideal catre Adi Popa, acesta a preluat cu mana, iar apoi l-a invins pe Pecanha.

Hagi a mutat ofensiv la pauza, iar VIITORUL CONSTANTA s-a aruncat in atac, fara sa creeze insa mari probleme la poarta lui Nita. De spatiile libere lasate in defensiva au profitat insa stelistii, care s-au distantat la 3-0 in minutul 59, dupa o reusita superba a lui Nicusor Stanciu.

VIITORUL CONSTANTA a marcat in cele din urma in minutul 73, cand Varela a comis penalti, iar Florin Tanase a punctat cu noroc dupa ce Nita aparase lovitura de pedeapsa. In urma acestui rezultat, STEAUA BUCURESTI ocupa locul 2 in Liga 1, cu 29 de puncte, trei mai putin decat Astra, in timp ce VIITORUL CONSTANTA este pe 5, cu 24 de puncte.

Etapa viitoare, STEAUA BUCURESTI merge la Targu Jiu pentru intalnirea cu Pandurii, iar Viitorul se va intalni cu ASA Targu Mures.

VIITORUL CONSTANTA – STEAUA BUCURESTI 1-3 (0-2)
Marcatori: Tanase (73-pen) / Hamroun (35-pen), Popa (40), Stanciu (59)

VIITORUL CONSTANTA: Pecanha – Benzar, Goulon, Boli, Ganea – Marin, Filip, Da Lucas – Nicolita, Hagi, Tanase. Antrenor: Gica Hagi
STEAUA BUCURESTI: Nita- Enache, Varela (cpt), Tosca, Momcilovic – Bourceanu, Pintilii – Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

STADION: Complex Academia Gheorghe Hagi (Ovidiu)
ARBITRU: Marcel Barsan

Sursa foto: gsp