PLAY-OFF LIGA II: ASA TG MURES invinge CS U CRAIOVA si urca pe primul loc. UPDATE

UPDATE: 20.00: Rapid Bucuresti s-a impus in partida disputata, sambata, in deplasare cu ACS Berceni, scor 2-0, si a revenit pe primul loc al clasamentului din Seria I. Ambele goluri ale giulestenilor au fost marcate in repriza secunda, Balan transformand un penalty obtinut de E. Dica in minutul 60 si Daniel Niculae care a marcat cu o lovitura de cap in minutul 81 stabilind rezultatul final.

PLAY-OFF-UL pentru promovarea in LIGA I si-a desfasurat vineri si sambata partidele din cea de-a treia etapa, aceasta aducand schimbari in clasamentele celor doua serii.

Etapa a treia din PLAY-OFF-UL LIGII secunde a programat, in SERIA I, partida dintre FC CLINCENI si CSMS IASI, castigate de oaspeti cu 3-0, rezultat in urma caruia moldovenii pregatiti de Marius Lacatus s-au desprins in fruntea clasamentului. Intr-un alt meci din aceasta serie, Unirea Slobozia a pierdut pe teren propriu, 1-2, cu SC Bacau.

Citeste si: DEZBATERE PUBLICA propusa de LPF pentru SISTEMUL COMPETITIONAL

In Seria II, cele trei partide din PLAY-OFF-ul pentru PROMOVARE au incurcat si mai tare calculele la varf. Gloria Bistrita a invins, 2-1, pe FC OLT SLATINA, iar Metalul Resita a pierdut, pe teren propriu, 1-2, partida cu CSM Ramnicu Valcea. In derby-ul rundei, ASA TG MURES a invins fara drept de apel, 4-1, pe CS U CRAIOVA si a urcat pe prima pozitie a clasamentului.

Citeste si: PLAY-OFF LIGA II: FIARA iese din LACATUS. CSMS IASI urca pe locul 1 in lupta pentru PROMOVARE 

In ceea ce priveste lupta pentru salvarea de la retrogradare in liga a treia, in SERIA I s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Rapid CFR Suceava – Farul 2-0, CF Braila-Gloria Buzau 2-1, Unirea Tarlungeni – Dunarea Galati 3-0, iar in SERIA II: UTA-Minerul Motru 3-0, FC Bihor – Olimpia Satu Mare 3-2.

Sursa foto:gds.ro