PLAY-OFF LIGA II: FIARA iese din LACATUS. CSMS IASI urca pe locul 1 in lupta pentru PROMOVARE

MARIUS LACATUS, antrenorul echipei CSMS Iasi, poreclit FIARA de cand era jucator activ datorita duritatii si determinarii de care dadea dovada in teren, a fost implicat intr-un scandal la finalul partidei castigate astazi pe teren propriu cu Unirea Slobozia, scor 2-1 in etapa a doua a PLAY-OFF-ului din liga a doua.

 MARIUS LACATUS fost protagonistul unui incident la finalul partidei pe care CSMS IASI a castigat-o, 2-1, cu Unirea Slobozia, in PLAY-OFF-ul din LIGA II. In prelungiri, antrenorul gazdelor a fost provocat de un jucator ialomitean, cel poreclit FIARA sarind sa il bat ape fotbalist. Presedintele clubului, Florin Prunea, a fost cel care l-a oprit pe Lacatus in momentul in care acesta a sarit la bataie. “Am spus intotdeauna ca nu comentez despre alte echipe si ce fac alte echipe, dar nu voi permite niciodata nimanui sa ma insulte! Erau prelungirile partidei, iar meciul era intrerupt. “Eu vorbeam cu un jucator de la Slobozia, moment in care un alt jucator (n.r. – Catalin Hristian) a venit si mi-a adresat injurii. Normal ca am reactionat. Nu stiu daca l-as fi lovit daca nu ma opreau jucatorii mei. A avut noroc ca nu mai alerg ca alta data! Oricum, regret reactia avuta”, a declarat Marius Lacatus dupa meci.

Citeste si: PLAY-OFF LIGA a II-a: RAPID si CS U CRAIOVA, victorii in lupta pentru PROMOVARE. CSM IASI s-a incurcat pe teren propriu

Dupa aceasta victorie, CSMS IASI a revenit pe primul loc in Seria 1 a Ligii secunde.

Intr-un alt meci din PLAY-OFF, RAPID BUCURESTI a castigat la limita jocul disputat in deplasarea de la SC Bacau, scor 2-1, ajungand pe pozitia secunda a clasamentului.

Citeste si:  PLAY-OFF LIGA a II-a: RAPID, CSU CRAIOVA si CSM IASI se lupta pentru PROMOVARE 

In Seria II din LIGA II, ASA TARGU MURES a castigat partida de la Ramnicu Valcea, 2-1, in timp ce FC Olt Slatina a pierdut pe teren propriu cu Metalul Resita, 0-1. CS Universitatea Craiova – Gloria Bistrita  se joaca la aceasta ora.