PLAY-OUT LIGA I: CFR CLUJ – CONCORDIA 2-0 (1-0) / Ardelenii se indeparteaza de zona fierbinte

CFR CLUJ s-a indepartat  de zona nisipurilor miscatoare dupa ce a invins cu 2-0 de CONCORDIA CHIAJNA gratie dublei reusite de Juan Ruiz. CFR CLUJ a inceput mai bine meciul, avand initiativa inca din primele minute.

Golgheterul Christian Lopez a pasat excelent cu capul pentru Juan Ruiz, acesta a driblat elegant un adversar si a inscris cu un sut din interiorul careului. CONCORDIA CHIAJNA a incercat sa forteze o revenire in partea secunda, insa ilfovenii au parut ca nu au forta necesara pentru a inscrie.

CITESTE SI: PLAY-OUT LIGA I: PETROLUL – VOLUNTARI 1-2 (0-1) / ILFOVENII SE IMPUN DUPA UN MECI CU CANTEC

De marcat au facut-o tot cei de la CFR, prin acelasi Juan Ruiz, care, lansat inca o data excelent, a sutat elegant pe langa Balgradean si a rispit emotiile gazdelor. In urma acestei victorii, CFR CLUJ ajunge la 22 de puncte in clasamentul din play-out si se departeaza de zona “fierbinte” a clasamentului din play-out-ul Ligii I.

CFR CLUJ – CONCORDIA CHIAJNA 2-0 (1-0)
Marcatori: Juan Ruiz (36 si 90+1)

CFR CLUJ: T. Marc – Tiago Lopes, L. Goian, Larie, Camora – Petrucci, Gomelt, Ruiz – Jakolis, Bud, Cr. Lopez. Antrenor: Antonio Conceicao
Rezerve: Minca, Tinc, Muresan, Negrut, Paun, Nouvier, Beleck.
CONCORDIA CHIAJNA: Balgradean – Feussi, Tincu, Odibe, Niasse, Bucurica – Serediuc, Giurgiu, Obodo, Purece – Pena. Antrenor: Adrian Falub.
Rezerve: Matache, Mamele, Barboianu, Cristescu, Cristea, Rosu, Rasdan.
Arbitru: Lucian Rusandu
Stadion: Dr Constantin Radulescu (Cluj).

Sursa foto: gsp