PLAY-OUT LIGA I: CSMS IASI – CFR CLUJ 0-2 (0-1) / Ardelenii s-au impus in inferioritate

CFR CLUJ s-a impus in deplasare, sambata seara, pe terenul celor de la  CSMS IASI, cu 2-0, in primul meci disputat de cele doua echipe in play-out-ul Ligii 1.

Pana la deschiderea scorului, CFR a avut cateva ocazii mari, dar portarul Caparco a aparat senzational si a pastrat scorul neschimbat, inainte ca Bud sa trimita in bara transversala. Si iesenii au avut o mare sansa de gol, prin Nuno Viveiros. Primul gol al intalnirii a fost marcat de Cristian Bud, in minutul 20, o reusita superba pentru atacantul fostei campioane a Romaniei.

Acelasi jucator si Lucian Goian au avut alte ocazii de a marca pentru gazde, iar in partea a doua Bole si Vasile Gheorghe au ratat de asemenea sansa de a egala. In minutul 69, Vitor Bruno de la CFR Cluj a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat. CSMS Iasi nu a reusit sa profite, iar Andrei Cristea a ratat si el sansa de a aduce un punct gazdelor. La ultima faza a meciului, Caparco nu s-a putut opune, cu toate eforturile, inscrierii celui de-al doilea gol, marcat de Coelho de la marginea careului.

Dupa aceasta partida, CFR Cluj urca pe locul 2 in play-out, cu 17 puncte, doua mai putine decat CSMS Iasi si cu unul peste FC Botosani si CSU Craiova.

Sursa foto: sport