PLAY-OUT LIGA I: CSU CRAIOVA – CFR CLUJ 1-1 (1-0) / Juvetii rateaza victoria “la mustata”

CSU CRAIOVA si CFR CLUJ au terminat, sambata, la egalitate, scor 1-1, in etapa a 6-a din PLAY-OUT-ul Ligii 1, la capatul unuei partide in care s-a jucat fotbal doar in primele si in ultimele minute.

CSU CRAIOVA a deschis scorul in minutul 9, din centrarea lui Zlatinski care l-a prins nepregatit pe portarul Marc. Juvetii aveau jocul sub control si nimic nu avea sa anunte ce avea sa urmeze. Insa, Bancu a facut un fault stupid in minutul 81 si a fost eliminat, iar peste cateva secunde rezerva Alexandru Paun a restabilit egalitatea si ardelenii si intorc acasa cu un punct nesperat.

Dupa acest rezultat, CSU CRAIOVA ocupa primul loc in PLAY-OUT, cu 26 de puncte, in timp ce CFR CLUJ este pe 3, cu 23 de puncte. CSMS Iasi, aflata pe locul 2, are insa un meci mai putin. Etapa urmatoare, CSU CRAIOVA se deplaseaza la Petrolul, in timp ce CFR CLUJ primeste vizita lui FC Botosani.

CSU CRAIOVA – CFR CLUJ 1-1 (1-0)
Marcatori: Zlatinski (9) / Paun (83)

CSU CRAIOVA: Straton – Achim, Acka, Popov, Vatajelu – Zlatinski, Madson – Ivan, Nuno Rocha, Bancu – Mazarache. Antrenor: Daniel Mogosanu
Rezerve: I. Popescu, Graca, Herghelegiu, Dumitras, R. Petre, Baluta, Iliev.
CFR CLUJ: T.Marc – Tinc, Larie, Goian, Camora – Gomelt, Petrucci, Ruiz – Jakolis, Bud, Vitor Bruno. Antrenor: Antonio Conceicao
Rezerve: Minca, Muresan, Negrut, Nouvier, Paun, Beleck, Cr. Lopez.

STADION: EXTENSIV (Craiova)
ARBITRU: George Radulescu

Sursa foto: gsp