PLAY-OUT LIGA I: CSU CRAIOVA – CSMS IASI 3-2 (1-1) / Juvetii castiga finala pentru Europa League

CSU CRAIOVA a reusit sa invinga, duminica, CSMS IASI cu 3-2 (1-1) in etapa cu numarul 12 din PLAY-OUT-ul LIGII I, la capatul unui meci capital pentru calificarea pentru ultimul loc de EUROPA LEAGUE.

La finele unei partide dramatice si plina de tensiune, dar si cu multe goluri spectaculoase si rasturnari de situatie pe tabela de marcaj, juvetii antrenati de Mogosanu s-au impus la limita in fata plaiesilor din Copou. Vatajelu a deschis scorul primul din penalti, in minutul 18. Iasiul a egalat la ultima faza a primei reprize, dupa o reusita a lui Golubovic, al treilea marcator strain din istoria Ligii I.

CITESTE SI: PLAY-OUT LIGA I: FC VOLUNTARI – FC PETROLUL 2-0 (1-0) / LUPII GALBENI AU RETROGRADAT MATEMATIC

CSMS IASI a facut 2-1 imediat dupa pauza, prin Andrei Cristea, in minutul 49, dupa o faza in care lipsa de fair-play a moldovenilor a fost in prim plan, dar finalul avea sa fie unul al oltenilor. CSU CRAIOVA a revenit si a marcat prin Hergheleghiu si Iliev, in minutele 59 si 80.

Gratie acestui succes spectaculos,  CSU CRAIOVA urca pe primul loc in clasamentul PLAY-OUT-ul LIGII I, cu 36 de puncte, unul mai mult decat CSMS IASI, cu 2 etape inainte de finalul sezonului si lupta continua cu oltenii in poll position.

CSU CRAIOVA – CSMS IASI 3-2 ( 2-1)
MARCATORI
: Vatajelu (18), Herghelegiu (59), Iliev (80) / Golubovic (45+2), Andrei Cristea (49)

CSU CRAIOVA: Popescu – Achim, Popov, Acka, Vatajelu – Bancu, Zlatinski, Madson – Baluta, Nuno Rocha, Mazarache. Antrenor: Daniel Mogosanu.
CSMS IASI: Grahovac – Voicu, Frasinescu, Mitic, Badic – Llullaku, Cretu, V. Gheorghe, Tiganasu – Golubovic, Cristea. Antrenor: Nicolo Napoli.

ARBITRU: OVIDIU HATEGAN (Arad)

Sursa foto: prosport