PLAY-OUT LIGA I la FINAL: CSMS IASI va juca, in premiera, in CUPELE EUROPENE

La finele celor 4 partide care s-au jucat duminica la aceeasi ora 17.00, CSMS IASI termina pe primul loc in PLAY-OUT-ul LIGII I, cu 39 de puncte, urmand sa mearga in preliminariile EUROPA LEAGUE, alaturi de Pandurii si Viitorul.

Pe pozitia secunda s-a clasat CSU CRAIOVA, tot cu 39 de puncte, dar mai slaba in meciurile directe cu CSMS IASI, FC BOTOSANI termina pe 3 cu 38 de puncte, CFR CLUJ pe locul 4 cu 36, iar CONCORDIA CHIAJNA ramane pe locul 5 cu 35 de puncte. FC VOLUNTARI merge la baraj, acolo unde va juca in fata invingatoarei dintre UTA si Dunarea Calarasi, in timp ce Poli Timisoara si Petrolul merg direct in Liga 2.

Partida de pe malul Begai a fost dramatica, Poli conducand cu 2-0, pierzand in final, cu doua goluri date in ultimele 10 minute, reusite gratie carora CSMS IASI merge, in premiera, in cupele europene! CSU CRAIOVA nu a avut emotii cu retrogradata PETROLUL PLOIESTI, iar FC BOTOSANI s-a distrat cu CFR CLUJ, ardelenii fiind in insolventa neputand juca in Europa. Remiza dintre FC VOLUNTARI si CONCORDIA CHIAJNA nici nu a mai contat, gazdele fiind oricum deja calificate la meciul de baraj.

Rezultatele ultimei etape din PLAY-OUT-ul LIGII I:

Concordia – FC Voluntari 1-1 (Odibe 28′ / Vodut 52′)

CSU Craiova – Petrolul 2-0 (Herghelegiu 5′, 36′)

FC Botosani – CFR Cluj 4-0 (Ivanovici 15′, Cabrera 30′, Hadnagy 61′, Popovici 87′)

Poli Timisoara – CSMS Iasi 2-3 (Mailat 20′, Nimely 39′ / Golubovici 45′, Cristea 82′, Piccioni 89′).

Sursa foto: sport