PLAY-OUT LIGA I: PETROLUL – VOLUNTARI 1-2 (0-1) / Ilfovenii se impun dupa un meci cu cantec

FC VOLUNTARI a obtinut victoria pe arena Ilie Oana din Ploiesti la capatul unui meci cu cantec, contand pentru etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1. Gruparea ilfoveana s-au impus in fata PETROLULUI cu scorul de 2-1 la capatul unei partide in care gazdele au avut doi jucatori eliminati.

„Lupii Galbeni” au inceput mai bine partida de pe “Ilie Oana”, insa au fost primit un gol rapid si elanul primelor minute a disparut rapid. Rus a scos un penalti in minutul 7, iar Balan a transformat fara probleme, tabela modificandu-se in dreptul oaspetilor.

Petrolul a reusit sa restabileasca egalitatea dupa un sfert de ora din al doilea mitan, in minutul 60 Gavrila marcand pentru gazde.

La doua minute dupa reusita lui Gavrila a fost momentul in care centralul bucurestean Alexandru Tudor a iesit la rampa si i-a eliminat pe Stana si Pulhac in decurs de 10 minute. Ambii jucatori au primit al doilea cartonas galben si, inevitabil, pe cel rosu, gazdele considerand deciziile exagerate. Cu cinci minute inainte de final, veteranul Daniel Pancu, reprimit in lot dupa episodul tensionat din iarna, a inscris golul victoriei, iar FC VOLUNTARI spera la cupele europene.

PETROLUL PLOIESTI – FC VOLUNTARI 1-2 (0-1)
Marcatori: Gavrila (60) / Balan (7-pen), Pancu (85)

PETROLUL PLOIESTI: Cobrea – Beta, Miselaricu, Benga, Pulhac – Gavrila, Bucsa, Stana, Astafei – Zoubir – Markos. Antrenor: Ionel Gane
Rezerve: I. Popescu, Inez, Guerriero, Ziani, Paolucci, Pacar, Mares
FC VOLUNTARI: Calancea – Filipov, Spahija, Tiru, Barna – Maftei, Moke – L. Rus, Achim, Kone – Balan. Antrenor: Ionel Ganea
Rezerve: Bornescu, Pancu, Capatana, Tudorie, Mitache, Iorga, N.Grigore

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti)
Stadion: „ILIE OANA” (Ploiesti)
Cartonase rosii: Stana (62), Pulhac (70)

Sursa foto: gsp