PLAY-OUT LIGA I: POLI – CONCORDIA 1-3 (0-0) / Ilfovenii se impun dupa un meci spectaculos

Aflate umar la umar in clasamentul din PLAY-OUT, ACS Poli si Concordia s-au intalnit, sambata dupa-amiaza pe arena “Dan Paltinisanu” intr-o partida de care pe care. Ilfovenii s-au impus la capatul unui meci a carui repriza secunda a fost una extrem de spectaculoasa, in care s-au marcat toate cele patru reusite ale jocului.

Golurile echipei oaspete au fost marcate de Milevsky din penalti, minutul 54, Obodo, minutul 73 si Odibe, minutul 88. Nimely a marcat singurul gol al gazdelor, in minutul 66.

In urma infrangerii, situatia studentilor de pe malul Begai se complica in timp ce Concordia este foarte aproape de finalul calvarului din aceasta editie de Liga I. Poli se afla intr-o situatie grea, cu 19 puncte, pe 7 in clasament, la 5 puncte de locul care aduce salvarea. Concordia urca acum pe 4, cu 24 de puncte, la egalitate cu FC Botosani.

ACS POLI TIMISOARA – CONCORDIA CHIAJNA  1-3 (0-0)
MARCATORI: Nimely (66) / Milevsky (54-pen), Obodo (73), Odibe (88)

ACS POLI TIMISOARA: Strauss – Belu, Bocsan, Canu, D. Popescu – Scutaru, Jenkins – Barbut, Nimely, Hernandez – Elek. Antrenor: Petre Grigoras
CONCORDIA CHIAJNA: Balgradean – Feussi, Odibe, Tincu, Niasse, Gradinaru – Cristescu, Obodo, Rosu – Pena, Milevskyi. Antrenor: Adrian Falub

ARBITRU: MARIUS AVRAM (Bucuresti)
STADION: DAN PALTINISANU (Timisoara).

Sursa foto: gsp