PLAY-OUT LIGA I: VOLUNTARI – CSU CRAIOVA 0-2 (0-1) / Le stricara INAUGURAREA!

CSU Craiova a castigat, luni dupa amiaza, meciul cu FC VOLUNTARI contand pentru etapa a 8-a a play-out-ului Ligii 1. Juvetii s-au impus cu scorul de 2-0 pe arena „Anghel Iordanescu” din VOLUNTARI, a carei inaugurarea a fost una cu ghinion pentru tehnicianul Ionel Ganea si elevii sai.

Le meciul dintre FC VOLUNTARI si CSU CRAIOVA au asistat aproximativ 2000 de spectatori potrivit datelor furnizate de site-urile de specialitate.  Golurilecelor de la CSU CRAIOVA au fost marcate de Nuno Rocha, in minutul 32, cu un sut plasat, si de Nicusor Bancu, in minutul 88, cu un sut la coltul scurt.

In prelugirile partidei, Achim de la FC VOLUNTARI a ratat o lovitura de la 11 metri. In urma acestui rezultat, CSU CRAIOVA ocupa primul loc in clasamentul PLAY-OUT-ul LIGII I, cu 29 de puncte, in timp ce FC VOLUNTARI este pe locul 6, ce duce la baraj, cu 22 de puncte. Etapa urmatoare, FC VOLUNTARI se deplaseaza la FC BOTOSANI, iar CSU CRAIOVA va primi vizita CONCORDIEI CHIAJNA.

FC VOLUNTARI – CSU CRAIOVA 0-2 (0-1)
Marcatori: Nuno Rocha (32), Nicusor Bancu (88)

FC VOLUNTARI: Calancea – Alcenat, Taru, Spahija, Barna – Moke, N. Grigore – Rus, Achim, Vodut – Ad. Balan. Antrenor: Ionel Ganea
CSU CRAIOVA: Popescu – Dumitras, Acka, Popov, Vatajelu – Nascimento – Baluta, Zlatinski, Bancu, A. Ivan – Rocha. Antrenor: Daniel Mogosanu.

ARBITRU: CRISTIAN BALAJ
STADION: “Anghel Iordanescu” (Voluntari).

Sursa foto: sport